2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی نا امید شدم😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از قهر بدم میاد😞

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
همه اینا شوهر منه،به علاوه اینکه تو دعوا فحش میده و آدمو تحقیر میکنه هیچ تغیری نکرده روز به روز هم ...

دقیقا همسر منم اینجوریه تو مشاجره هامون بی احترامی میکنه تحقیر میکنه 😔

چه گناهی کردیم آخه ما میخوایم خوب و خوش زندگی کنیم دیگه...

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
واقعا خیلی سخته... خیلی روح و روانمو با این کارش نابود کرده از اول اینجوری بود

چه بد...آدم با هر کی ازدواج کنه انگار یه عیبی داره. اگر خودش مشاور نمیاد خودت برو.‌اینکه میگی بی حس شدی درسته. کم‌کم آدم سرد میشه

دقیقا همسر منم اینجوریه تو مشاجره هامون بی احترامی میکنه تحقیر میکنه 😔 چه گناهی کردیم آخه ما میخوا ...

من فهمیدم اکثر مردها خودخواه و خودشیفته هستند و ته دلشون زناشون براشون حقیر هستند. 

چه جوری تحمل کردی از اول تو.صددر صد مشاوره باید بری .بچت هم گناه داره این وسط .

تحمل نکردم خودمو آب کردم... تموم شدم... ذوق و شوقی برام نمونده... امیدی برام نمونده... الان دردم بیشتر از خودم بخاطر پسرمه اران چیزی نمیفهمه بزرگ بشه آسیب میبینه...💔

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی تحمل کن توام چند روز توی خودت باش و ناراحت و باهاش حرف نزن کم کم صبرش تم ...

همیشه همین کارو میکنم و آخر یجوری تموم میشه

ولی تا کی?? چقد این روند تکراری باید ببینم و عذاب بکشم? بچه ام بزرگ شه اینارو ببینه آسیب میبینه و اونم یاد میگیره

دقیقا همسر منم اینجوریه تو مشاجره هامون بی احترامی میکنه تحقیر میکنه 😔 چه گناهی کردیم آخه ما میخوا ...

میدونی چی بیشتر منو اتیش میزنع،که هیچ وقت از حرفاش،از فحش هاش،از تحقیرهاش و تخریب خانواده من پشیمون نیست و معذرت خواهی نکرده میگه حقته!!!

در صورتی که من فقط سکوت میکنم چون توی دعوا بی شخصیت ترین ادم زمینه

دوتا بچه دارم دخترم تو سن حساسیه نمیخوام محیط خونه رو تنش زا کنم و گرنه منم میتونم هرچی لایقشه بهش بگم

این۱۲ سال زندگی منو تبدیل به یک مادر و زن افسرده و شکسته کرده،هیچکی از دلم خبر نداره،بیشتر شبا با گریه میخوابم،

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اگه مشاوره نرفتی اینبار که اشتی کردین سر یه مساله کوچیک قهر کن دقیقا عین خودش رفتار کن بزار یکماهم ط ...

چنبار خواستم اصلا وقتی میاد سمتم راحت آشتی نکنم و پسش بزنم ولی دلشو نداشتم خیلی سستم😔😔 انقد از لحظات قهرمون تلخی دیدم دست و دلم به این کارا نمیره😑چیکار کنم?😢

همیشه همین کارو میکنم و آخر یجوری تموم میشه ولی تا کی?? چقد این روند تکراری باید ببینم و عذاب بکشم? ...

یه روز که حالتون خیلی خوبه باهم ، باهاش حرف بزنید بگید که چقدر الان حالمون خوبه و خوشبختیم ،چرا بعضی وقتا اون ناراحتیا باید پیش بیاد بینمون، بگو چقدر برات سخت و ناراحت کنندست ،چند بار بگو توی مواقع مختلف ک حالتون خوب بود، بگو شاید اثر داشته باشه .. شایدم واقعا نمیدونه این قهر کردناا تا این حد ناراحتت میکنه عزیزم