2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید

108 بازدید | 13 پست

من همسرم دو سال پیش شیشه مصرف میکرد که ترک کرده بود الان با وجود پروژسترون پری نشم امشب هم رایانه میخورم چند لیوان نمی‌خوام الان حامله باشم چون شک دارم به همسرم میشه اگه حامله بود دکتر سقط کنه و همسرم ندونه چون بفهمه نمیذاره

خواهر برو آزمایش بده اول شاید هرمونات بهم ریختع از استرس

بی بی زدم منفیه پروژسترون خوردم الان دوازده روزه قطع کردم ولی نشدم درد پری هم دارم با ترشح که یه لحظه فکر میکنم پری اومده ولی خبری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی زدم منفیه پروژسترون خوردم الان دوازده روزه قطع کردم ولی نشدم درد پری هم دارم با ترشح که یه لحظ ...

کاش آزمایش بدی

ببین خیلی دلایل باعث میشه پریود نشی

مث عفونت کیست استرس

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
از بی بی چک استفاده کن ولی هردکتری سقط وانجام نمیده 

بی بی زدم منفیه دکترم می‌دونه قبلا همسرم مواد مصرف میکرد و به من تاکید داشت اصلا بچه دار نشم ولی اصرار داشتم الان شک دارم بهش چون غذا نمیخوره لاغر شده فقط هم دوبار نزدیکی داشتیم اونم روز 14پری که دفعه اول نریخت دفعه دوم ریخت 

بی بی زدم منفیه دکترم می‌دونه قبلا همسرم مواد مصرف میکرد و به من تاکید داشت اصلا بچه دار نشم ولی اصر ...

اگه از پری گذشته تا دوهفته شاید بی بی چک منفی بشه 

منم یه حاملگی پوچ داشتم هرروز حس میکردم الان پریود میشدم نمیشدم تا چهل روز اینجوری بودن اخرش بی بی چک زدم مثبت اومد

اگه از پری گذشته تا دوهفته شاید بی بی چک منفی بشه  منم یه حاملگی پوچ داشتم هرروز حس میکردم الا ...

خدا نکنه من تنبلی تخمدان هم دارم قبلا ضدبارداری خوردم این باز پروژسترون خوردم که نیومد 

از قرص پروژسترون 12روز از موعدم دوروز قبلا سر هفته که قطع میکردم میشدم 

اگه واقعا مشکل داری بابچه دار شدن ومیخای زود متوجه شی برو ازمایش بده نسخه هم نمیخاد فقط کارت شناسایی میخادنزار دیر بشه چون رشد کنه گناه سقط کردنش 

اگه واقعا مشکل داری بابچه دار شدن ومیخای زود متوجه شی برو ازمایش بده نسخه هم نمیخاد فقط کارت شناسایی ...

باش الان نشون میده امشب چهار لیوان رازیانه خودم با پونه اگه نشم فردا برم آزمایش فقط نمی‌خوام همسرم بدونه بفهمه نمیذارن سقط کنم خودم بدبخت شدم حداقل بچه بدبخت نشه 

باش الان نشون میده امشب چهار لیوان رازیانه خودم با پونه اگه نشم فردا برم آزمایش فقط نمی‌خوام همسرم ب ...

الهی عزیزم هرکی یه مشکل داره من چن سال برای بچه دار شدن دارو میخورم تو برای نشدم 

ولی من سر حاملگی پوچم اب پیاز خوردم وحشتناک بدمزست ولی فرداش که ورزش سنگین کردم سقط شد 

الهی عزیزم هرکی یه مشکل داره من چن سال برای بچه دار شدن دارو میخورم تو برای نشدم  ولی من سر حا ...

اره دقیقا منم میخواستم ولی الان وقتی میبینم میگم نه دکترم موقعی که فهمید گفت بچه نیار اصلا