2777
2789
عنوان

غم وغصه خوردن و دردهای عصبی

557 بازدید | 40 پست

سلام به دوستان. الان که دارم این تایپیک رو میزنم دستم خیلی درد میکنه. شوهرم در تمام زندگی مون در همه موارد منو مقصر میدونه. میدونه من از بس غصه خوردم دستام درد میگیره. حتی هفته پیش انگشت شستم بی حس شده! بود. اصلا به روی خودش نمیاره. خیلی خیلی مغروره...تمام دغدغه شوهرم مادرش هس.. اگه نصفه شب بهش بگه سرم درد میکنه اونو به بیمارستان میرسونه.. به من میگه یه نوبت بگیر بریم دکتر! من خیلی دوستش دارم.. اونم میگه دوستت دارم ولی دیگه باور نمی کنم... جای من باشین چیکار می کنید؟خیلی تنهام.. پدر و مادرمم پیشم نیستن.. دوریم از هم.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم؟ دست خودم نیس.. 

فکر کردی بقیه آدمها دست خودشونه 

کاری به اونهایی که ذاتا خونسرد ویا صبور هستن ندارم

ولی خودکنترلی راهها و آموزشهای مختلف داره

بگرد راه به آرامش رسیدم خودت رو پیدا کن.

دیگه از همسرت هم درخواست توجه نکن که بدتر میشه

ی مدت تغییر رفتار بدی یاد میگیره که حقوق شما رو هم باید رعایت کنه 

هر گله ای که از خانواده شوهرم بکنم شوهرم میگه تو حساسی.. یه بار نمیگه اونا مقصرن

فکر میکنم اول راه زندگی متاهلی هستی

خودم اینقدر از این اشتباه ها داشتم تا یاد گرفتم باید چه کار کنم

اگر میتونی خودت جواب خانوادش رو بده اگر نمیتونی ی مدت سعی کن گله نکنی.

اینستا داری؟

فکر میکنم اول راه زندگی متاهلی هستی خودم اینقدر از این اشتباه ها داشتم تا یاد گرفتم باید چه کار کنم ...

آره دارم... وقتی مادر شوهرم هر شب دلش میخاد بیاد اینجا و اینه دق من هست چجوری بی خیال بشم

فکر کردی بقیه آدمها دست خودشونه  کاری به اونهایی که ذاتا خونسرد ویا صبور هستن ندارم ولی خودکن ...

اصلا یاد نمیگیره... دوست نداره یاد بگیره... بهش میگم بیا بریم پیش هر کسی که تو میگی اصلا بهترین دوست تو... ببینیم چی می گه.. ولی اصلا حاضر نیست..