2777
2789

شغل شوهرم خیلی سخته رو ماشین سنگین کار می‌کنه همش ازمون دوره وقتی میره بیرون همش استرس دارم تا بیاد میخام بگم ماشینو بفروش یا کاری راه بنداز بنظرتون چکاری خوبه؟بنظرتون ی انبار کرایه کنه و از چین لباس بیاره عمده ای بفروشه چقد سرمایه میخاد ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وقت مناسبی انتخاب کردی برای فکر کردن به آوردن  جنس از خارج کشور،روز فعال شدن مکانیسم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

این مبلغ برا خودت همون کارو بکن که سرت گرم بشه پلتنگ و نگران شوهرت نباشی 

چون برا مغازه و اینا پول زیاد لازمه و اینکه کاسب بود و مغازه داری مهارت میخواد بلد کار نباشی ضرره همینم که دارین از دست میدین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی چی

تحریم ها به قدری شدید میشه که از این خبرا نیست واردات و صادراتی در کار نیست اینجوری پیش بره 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

والا همون ماشین سنگین نگه داره بهتره ، فعلا کاسبی سخت شده ، مگه اینکه فروشگاه بزرگ بخری ،برندش کنی تبلیغات کتی دیگه هیچ کاری مثل گذشته راحت نیست البته به عرضه و جنم  خودش بستگی داره ، لباسای وارداتی هم خوبن ولی تو این شرایط واقعا خیلی سخته 

کل سرمایمونه

برا همین میگم روش ریسک نکنی و شوهرتم کارو ول نکنه 

چونکه کاسب بودن واقعا مهارت میخواد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵