2777
2789
عنوان

مهاجرت ب قیمت مرگ خونوادم؟

472 بازدید | 23 پست

خیلی خلاصه بگم پدر مادرم باعث شدن برا فرار از شرایط خونه با یه آدم لا**شی ازدواج کنم ک بعد از سه سال زندگی کارم به طلاق اونم با ماجراهایه غم انگیز رسید . 

خودخاهی خونوادم باعثه چندبار خودکشیم ، افسردگیم ، بدبختیام ، بی آبرویی تویه محل کار ، هر روز دعوا وتحقیر و آسیب جسمی ، شنیدن تهمت هایه زشت جنسی ب من شد

حالا یه موقعیتی برا مهاجرت ب کشور دیگ ای برام پیش اومده

ولی این فکر که من برم ، پس کی از خونوادم مراقبت کنه ، داره دیوونم میکنه

چون ما هیچیکی رو تویه شهرمون نداریم

همین ۴ نفریم ( مامانم ، بابام ، خاهر کوچیکه و من ) 

من دوثانیه دیر از سره کار برسم خونه ، مامانم ممکنه کارش به بیمارستان بکشه دیگه چه برسه به اینکه بفهمن مهاجرت کردم

درسته که خونوادم از من متنفرن ، ولی به هرحال بر حسب عادتی ک هر روز داریم همدیگ رو میبینیم احساس نگرانی نسبت ب من دارن ( اونم به شکل بیمار گونه ای ) 

تو سن 25 سالگی ، به خاطر پدر مادر بدم ، بیماری قلبی ، زخم معده ، افسردگی شدید ، و خیلی از بیماری هارو گرفتم

حالا ب من بگین

شما جایه من بودین مهاجرت میکردین یا نه ؟ ( با توجه به اینک میدونین اگ مهاجرت کنین حتی ممکنه باعث مرگ خونوادتون بشین ) 

براشون پرستار بگیر برو اونجا هرماه براشون پول بفرس خوشبختشون کن قبل از اینکه دیر بشه

خاطراتی هست که آدم‌هایش رفته‌اند این خاطرات غم انگیز است، ولی آن خاطرات که آدم‌هایش حضور دارند اما شبیه گذشته نیستند بسیار دردناک تر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم زیادی بزرگش کردی

مرگ ککجا بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

آده😑

مطمئن باش بری اونا عادت میکنن

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بله

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

در مورد سندروم استکهلم بخون 

و به توصیه کاربر @nafas_sadat واسشون پرستار بگیر

برو زندگی خودت رو بساز

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

پناه بر خدا چه ربطی داره

اتفاقا همه چی بهتر و بهتر میشه البته اگه وضعیتت تو کشور جدید خوب باشه

ولی باعث و بانی این شرایط خانوادت نیستن

بعدا بهش مهاجرت رو اضافه نکنی که من به خاطر اونا مهاجرت کردم/نکردم

تو دختر ۲۵ ساله دیگه عقل کافی داری باید برا زندگیت تصمیم بگیری

منم مهاجرت کردم و دو تا خواهر دیگمم ایران نیستن

نمیگم خیلی شرایط خوبه واسه مامان بابام ولی به هر حال هرکی ژندگی خودشو داره دیگه

واسه ما خوشحالن

پناه بر خدا چه ربطی داره اتفاقا همه چی بهتر و بهتر میشه البته اگه وضعیتت تو کشور جدید خوب باشه ولی ...

درست میگی ، حرفت خیلی عالی بود ، راس میگی من باید مستقلانه فکر کنم دستت درد نکنه تلنگر خوبی بود ❤️