2777
2789
عنوان

دکتر ارتوپد خوب برای مفصل لگن

2154 بازدید | 31 پست

سلام لطفا اگر کسی تاکید میکنم کسی خودش تجربه دکتر ارتوپد خوب رو داره که عمل مفصل ران انجام داده و راضی بوده بهم‌معرفی کنه البته تهران حتما باشه

خواهش میکنم کسی اینجا تبلیغ نکنه که بد برخورد میکنم هر تاپیک رو‌باز میکنم فقط چند نفر افتادن برا تبلیغ🤢 

بقیرو به اشتباه میندازن با تبلیغای مسخره اگرم اون دکتر خوبم باشه ادم لج میکنه اصلا نره پس کسی تبلیغ نکنه موضوع حیاتیه شوخی ندارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خودم نه ولی مادربزرگ و خاله پیش یکی‌ میرن  خالم عمل کرده امروز زانوشو  دکتر ابدی

خوبه عزیزم؟

منم مامانم زانوش مشکل داره

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دکتری هست مشهد نمیدونم تهران هم مطب داره یان .. ولی خارج زندگی میکنه .ی دکتر باتجربه و پیر نزدیک ۸۰ سالشه .

میگن تا جایی که ممکنه با دارو درمان میکنه و اصلا جراحی و عمل پیشنهاد نمیده 

دکترجعفرامینی 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خودم نه ولی مادربزرگ و خاله پیش یکی‌ میرن  خالم عمل کرده امروز زانوشو  دکتر ابدی

اسمش کاملو‌نمیدونی؟ راضی هستن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ی دکتری هست مشهد نمیدونم تهران هم مطب داره یان .. ولی خارج زندگی میکنه .ی دکتر باتجربه و پیر نزدیک ۸ ...

مشهد دوره😫 البته من سر استخوان رانم سیاه شده اول و اخر باید تعویض مفصل بشم 

خوبه عزیزم؟ منم مامانم زانوش مشکل داره

والا مادربززگم که سالیان سال مشکل استخوان و زانو داره ولی میگه حرف نداره 

خالمم رفت بزای زانوش و امروز عمل کرده مینیسکشو 

خیلی تعریفشو میکنن 

مشهد دوره😫 البته من سر استخوان رانم سیاه شده اول و اخر باید تعویض مفصل بشم 

اتفاقا خاله من همه دکترا بهش همینوگفتن ولی این‌کار گف لازمنیس

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

سلام گلی جون خدا بد نده الان بهتری؟بعد مدتها پیدات کردم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
سلام گلی جون خدا بد نده الان بهتری؟بعد مدتها پیدات کردم

سلام عزیزم توکه حاجی حاجی رفتی مکه نه خبری ازما گرفتی خوبی شنیدم مامان شدی خیلی هم خوشحال شدم اما نیومدی مه بهمون خبر بدی ناقلا چیکارا میکنی

سلام عزیزم توکه حاجی حاجی رفتی مکه نه خبری ازما گرفتی خوبی شنیدم مامان شدی خیلی هم خوشحال شدم اما نی ...

هی گلی جونم لچه هم دنیا اومد الان ۱۷ ماهس خیلی سخته ب خدا دهنم صافه تو این کرونا تازه عشق ۱۶ سال پیشم رو پیدا کردم ۵ ساله سر ی تصادف رو ویلچر اون دوتا بچه داره جیگرم خونه براش خواب و خوراک ندارم خیلی دلم گرفته همش میگم ایکاش نمیگفتم بهش ن اون موقه من ۱۶ سالم بود اینم حسابی عاشقم بود من همش پا رو دلم میزاشتم خودم بهش گفتم برو زن بگیر اون ۶ سال بزرگتر از من بود همیشه بهش فکر میکردم تو اینستا چت کردم حالش رو بپرسم فهمیدم تصادف کرده خیلی داغونم همین

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
هی گلی جونم لچه هم دنیا اومد الان ۱۷ ماهس خیلی سخته ب خدا دهنم صافه تو این کرونا تازه عشق ۱۶ سال پیش ...

سلام عزیزم خیلی خداروشکر که به ارزوت رسیدی بچه همینه دیگه چندسال دیگه یادت میره این سختیا کاش پیداش نمیکردی ان شاءالله خدا بهشسلامتی بده شفا پیدا کنه چرا ویلچر نشین شده؟ ناراحت شدم ولی سرنوشت همینه ماکه از اینده خبر نداریم الانم نمیدونیم قرار جی سرمون بیاد فقط خداکنه همه جی ختم به خیر بشه