2777
2789
عنوان

وقتی به نمره‌ها نگاه می‌کنم

349 بازدید | 14 پست

وقتی همسرم نمره دانشجوهاش رو لیست می‌کنه

من به‌جای همسرم عذاب‌‌ وجدان می‌گیرم

نگاه به طرح سوالات

به شیوه صحیح کردن و‌ نمره دادنش

کلش عذابه :(

خودم دوران دانشجوییم یه استاد این مدلی داشتم که انواع راه‌ها رو روش پیاده کردم تا بتونم یه ۱۴ بگیرم 🤣

کل ترمم حروم اون شد🤣🤣🤣

کتاب مرجع رو گرفته بودم و هفته‌ای یه سوال احمقانه‌ ازش در میاوردم و می‌رفتم دفتر استاد می‌‌پرسیدم تا استاد احساس کنه من دارم تلاش می‌کنم🤣🤣🤣و این در صورتی بود که تمرین‌ها رو هم خودم نمی‌نوشتم و میدادم دوستم حل کنه🤣

نفرز دو نمره مهمونشون کن به جبران اون روزها 😂

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بعد اون ۱۴ من به قدری مهم بود که ورودی‌های بعدی میومدن از من سوال می‌پرسیدن که چطوری میشه این درس رو بار اول با استاد فلانی پاس کرد🤣🤣

منم سیس عقاب می‌گرفتم و می‌گفتم:

جزوه کفایت نمی‌کنه بیر جانسون هم بخونید و سؤالاش رو حل کنید🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد زیرک بودی ک همچین راهایی برای نمزه گرفتن پیاده میکردی.منک هیچ سیاست و ترفندی ب ذهنم نمیگیره بازن ...

استاد یکبار گفت من‌ در این سال‌ها دانشجو رو در طول ترم یکبار نمی‌بینیم بیاد دفترم سوال بپرسه ولی بعد از اعلام نمرات همه میان سناریوهای ساختگی میبافن که فلانی مرد و بهمانی مرد

منم فهمیدم این دوست داره بریم دفترش🤣و دچار کمبود توجه هست🤣🤣🤣

همچنین سناریو آخر ترم هم روش جواب نمیده🤣🤣🤣بخاطر همین از هفته اول شروع کردم 

استاد یکبار گفت من‌ در این سال‌ها دانشجو رو در طول ترم یکبار نمی‌بینیم بیاد دفترم سوال بپرسه ولی بعد ...

از ترفندهاوتجربه هات بیشتر بگو منم پیاده کنم😂تو هرترم چیکار کنیم دانشجوهای زرنگ همکلاسی بهمون تقلب برسونن و مخ بزنیم ؟همچنین اساتید رو چجور میشه کاری کرد ازشون نمره خوب گرف

منک ی استادی داشتم کافی بود ازش ی سوال بپرسم سریع فک میکرد عاشق و کشته مردش شدم یااومدم مخ زنی سریع گارد میگرف و سرد رفتار میکرد مسخره درصورتیک من میرفتم ک حضوریمو چگ کنم چون خنگ بود و یادش میرف هرسری😑😐

از ترفندهاوتجربه هات بیشتر بگو منم پیاده کنم😂تو هرترم چیکار کنیم دانشجوهای زرنگ همکلاسی بهمون تقلب ...

برای تقلب گرفتن و انجام تکالیف باید بری سمت اون زرنگی که کسی محلش نمیده

من یه همکلاسی پسر داشتم که از یه روستای کوچک امده بود و‌ خیلی براش سخت بود با بقیه ارتباط بگیره

حتی با پسرها هم اوکی نبود ولی من رفتم‌ سمتش و کل پروژه‌ها و‌ تکالیفم به اون محول شد😅

استادها هم شیوه‌های رفتاری مختلفی دارن

مهم‌ترین قضیه این هست که استاد مطمئن باشه قضیه نمره دادن رو کسی نمیفهمه؛ مثلاً رفتی دفتر استاد نمره بگیری تنها برو

با دوستت نرو

من‌ یکبار ۷ نمره گرفتم و تا پایان کارشناسی دهنم رو بستم حتی پیش دوست صمیمیم🤣

این ۷ نمره رو با گریه کردن گرفتم🤣🤣🤣

این ماجرای سوال پرسیدن از استاد هم باز بستگی به استاد داره بعضی از استادها مثل اونی که مثال زدم واقعاً دوست دارن ازشون سوال بپرسی و حس می‌کنن داری به درسشون اهمیت و میدی و پاست می‌کنن

بعضی استادها هم‌ یه شیفت سنگین به حضور غیاب میدن‌ بدون اینکه اول ترم بگن بخاطر همین تا جایی که میشه نپیچون تازه آخر ترم هم که بشه میگی استاد من همه جلسه‌ها رو امدم؛ درس هم خوندم و سوال پرسیدم ولی نتیجه نگرفتم ‌و اینطوری روت میشه کمک بخوای😅 

دروغ این ترم میخوام مهمانی بگیرم دانشگاه شهر دیگه ؛ دارم مشروط میشم و … هم بیشتر از مرگ و میر فک و فامیل جوابه😅

برای تقلب گرفتن و انجام تکالیف باید بری سمت اون زرنگی که کسی محلش نمیدهمن یه همکلاسی پسر داشتم که از ...

وای مرسی 🤣فقط اون اشک تمساحی رو اصلا روم نمیشه انجام بدم هم خجالتی هستم هم میترسم ضایع باشم

برا ترم چهار دروغ مهمان و مشروط شاید بکارم بیاد میخام برم خونمون ی چن روزی ولی نمیخام مرخصی بگیرم🤧امیدوارم بتونم نرم

سلام عزیزم مریم من این ترم یه درس تخصصی رو مجبور شدم با استادی شبه همسر شما بردارم🥲😂😂ترم بالایی ه ...

سلام گلم

من زیاد از این استادا داشتم:(

این دو موردی که مثال زدم موارد موفقیت‌آمیزم بود که توی دانشگاه مشهور شدم :)) و آقای سوم راهنمایی سوخت :))

ولی خب تو که درست خوبه نگران نباش

اما اگر احساس کردی اوضاع جالی نیست از این ترفندهایی که گفتم بزن 

برای تقلب گرفتن و انجام تکالیف باید بری سمت اون زرنگی که کسی محلش نمیدهمن یه همکلاسی پسر داشتم که از ...

مریم خانوم از شما بعید بود تکالیف و پروژهاتون رو بدین یه نفر دیگه حل کنه)):

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..