2777
2789

هشت سالشه خیلی نق میزنه که تنهام حوصلم سر میره هیچ دوستی ندارم تا همین الان داشت گریه میکرد به زور خوابوندمش البته یه داداش پنج ساله داره ولی باهم نمی‌سازن از لحاظ بازی و سرگرمی پسر کوچیکم خیلی لجبازی میکنه باهاش خونه هم آپارتمان هیچ دوستی نداره کلاس‌های تابستونی هم که کلا یکی دو ساعت در روز بود. نمیدونم چیکار کنم گیر داده یه حیوون برام بگیرید.بنظرتون اینکارو کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوانات اسباب بازی و سرگرمی بچه هاتون نیستن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

حیوون خیلی مسئولیت میخواد

اگه ب پرنده راضی بشه خوبه

ولی اگه سگ و گربه بخواد شرایط نگهداریشون سخت میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

تو تاپیک مدیریت درآمد دو نفر تجربه اشونو گفتن با بی توجهی چند وقت بعد از سر بچه افتاده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹