2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن چه حسی دارن؟ اونایی که نمیخونن چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 113 پست
فکرتو  درگیر این چرندیات نکن خودت ایا بدجنس و بداخلاقی مگه!ک میخای بخونی

بابام نماز شب میخونه اما اگه یکم غذاش دیر بشه بدخلق 

عاشقشم ها خیلی دوستش دارم اما میبینم حرف و عمل یکی نیست

مذهبین بابام نماز شب میخونه  یه جورین میرم خونشون و نمیخونم

پس توهم بایدبخونی چون تو اون خانواده بزرگ شدی

بعدم سنت کم نیس ک بگیم بچگی میکنی 

شروع کن عادت میکنی بخاطر بپه ارزش نداره نخونی فردا خودت ضررکنی اون نمیاد تشکرم کنه

لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدتی به جماعت تو مسجد یا با جماعت هایی که تو تلوزیون پخش میکنن یا با فیلم جماعت تو موبایل بخون ...

اهوم خداکنه جواب بده از خودم بدم اومده که اینطوری شدم

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

ازخدابخاه کمکت کنه نمازتوبخونی ،میخونی،،،،واسه چی عذاب وجدان داری؟؟؟حسرت بایدبخوری،،عذاب وجدان درحدفرصتای ازدست رفته وبدکردن به خودت بایدداشته باشی،،،نمازمابه دردخداکه نمیخوره به دردخودمون میخوره نمازگذشته ازمدیتیشن بودن وکلی خوبی واسه جسم وروحمون ازنظرمن یه نعمته کهخداتوی تقدیرماگذاشته (ازااین جهت که ماروتوی این شرایط که مسلمون باشیم واعمالش وانجام بدیم)تاازش استفاده کنیم وبه این وسیله به چیزهای عالی برسیم،،نمازخیلی خوبه عزیزم سجده های آخرنمازکه هرچی ازخدامیخای عمیقاحالتوخوب میکنه که انگارداری باخداراحتترصمیمی ترو...حرف میزنی خواسته هاتومیگی و...ازفرصت استفاده کن نمازتوبخون عزیزم چندوقت اول وقت بخون درست میشه،ازخدابخاه کمکت میکنه...التماس دعاعزیزم

چرا بلدم ماه رمضونا میخونم فقط چون روزه دارم  الان هر وقت میخام بخونم ی چیزی مانع میشه انگار ه ...

من وقتی میخونم سردرد میشم شدید اگه همون یه بار نخونم باز میرم تو تنبلی باید ادامه دار باشه

یه دلیل هم که از نماز زده شدم میبینم آدمای مومن بداخلاقن یا یه چیزای بدی دیدم از اطرافیانم قربون خد ...

واقعا چرا ؟؟؟نمونش مامان خودم ک خیلی دوسش دارم .نماز روزه و همه چی تمام ولی خیلی تنده.

میدونی اینطور فکر میکنم ک اونا تو یه امتحان قبول نشدن .شاید بقیه امتحانا رو قبول شدن فقط اون یه دونه رو رو بشن 

اما دلیل نمیشه ماهم با دیدن اونا بگیم پس قید درسو میزنیم ...ما هم باید امتحانای خودمونو قبول بشیم.

یکی حجابشو رعایت نمیکرد گفت چون باحجابا فلانن .خوب میدونی توجیه هست ولی اون دنیا قبول نمیکنن همچین حرفیو .

بابام نماز شب میخونه اما اگه یکم غذاش دیر بشه بدخلق  عاشقشم ها خیلی دوستش دارم اما میبینم حرف ...

زدی ب هدف کدوم مردی ایا شکم واسش مهم نیس همشون همینن شوهرمنم همینه البته نمازنمیخونه پس ربط نداره😉

واقعا چرا ؟؟؟نمونش مامان خودم ک خیلی دوسش دارم .نماز روزه و همه چی تمام ولی خیلی تنده. میدونی ای ...

مامان منم نمازخونه ولی بداخلاقه خیلی چکارمیشه کرد ذاتشه

زدی ب هدف کدوم مردی ایا شکم واسش مهم نیس همشون همینن شوهرمنم همینه البته نمازنمیخونه پس ربط نداره😉

شوهر من نمیخونه صبورتر بابام وقتی خوابه با کوچکترین صدا بیدار میشه این ارثو به خودمم داده 

من میگم نماز ادمو صبور نباید بکنه

شوهر من نمیخونه صبورتر بابام وقتی خوابه با کوچکترین صدا بیدار میشه این ارثو به خودمم داده  من ...

نمیدونم والا ولی مامانمم ازقدیم ک یادمه تندخلقه ربطی نداره ب نماز اون ذات واخلاقه مادرشوهرم میخونه ولی ارومه ندیدم فحش بده یا تندددد رفتارکنه

نمیدونم والا ولی مامانمم ازقدیم ک یادمه تندخلقه ربطی نداره ب نماز اون ذات واخلاقه مادرشوهرم میخونه و ...

دیدین غیبت هم میکنن 

یا ملاک خوب و بد بودن یه نفر ربط میدن به نمازش؟ 

عزیزم نمازت روحتما بخون که بچه هاتم از تویاد بگیرن متاسفانه اونقدر گناه زیاد شده که آدم دیگه بیخیال میشه ولی یه روزی آدم حسرت این روزا رومیخوره که میتونست ولی چراانجام نداد من الان دارم نماز قضاهام روهم میخونم اونقدر حس خوبی داری باور کن اگه نیت کنی واز خداوشهداواهل بیت کمک بخوای کم کم عاشقش میشی من مثلا تابرنجم دم بکشه میرم چندرکعت نماز قضامیخونم سعی کن برنامه ی زندگی پس از زندگی رودانلود کنی ببینی کتاب آن سوی مرگ ودرآغوش نوریک روبخون کتاب شهدامثل سلام برابراهیم روبخون ببین چقدر نماز مهمه ومتاسفانه ماساده گرفتیم اصلا هم از رحمت خداناامید نشو خداارحم الراحمینه الان شروع کنی بهتر از فرداست توکل کن برخدا وبسم الله الرحمن الرحیم بگو وشروع کن آثار روحیش خیلی عالیه

یه دلیل هم که از نماز زده شدم میبینم آدمای مومن بداخلاقن یا یه چیزای بدی دیدم از اطرافیانم قربون خد ...

مثلا ایت الله بهجت بد اخلاق بود؟فقط بدارو نبین این همه خوب هم هستن !بقول قدیمیا هرعیب که هست از مسلمانی ماست ,اگه من بدم اون بدی از منه دینی که خدافرستاده دین رحمت و عطوفته 

با اذان بخونی خیلی راحتتره برات منم حدودا هم سنای شمام منم همین مشکلو داشتم با اذان.تلویزیون میخونم حل شد برام شمام همینکارو بکن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
شوهر من نمیخونه صبورتر بابام وقتی خوابه با کوچکترین صدا بیدار میشه این ارثو به خودمم داده  من ...

در اصل باید بکنه ولی خوب اگر کسی نشده نمیشه گفت نمازش قبول نیس.همه چی دست خداس.

حالا بهجز نماز هرکس دیگه یه خصایص ذاتی داره .گاهی عصبی شدنا دلیلش کم خونی گاهی فشارهای زندگی و هزارچیز دیگه میشه باشه...فقط اینطور بگو ک اگر نمیخوند ممکن بود علاوه بر عصبی مشکلات رفتاری دیگه داشته باشه.ممکن بود هم نه 

مثلا مردی ک زنا یا مشروب بخوره معمولا  نماز رو قبول نداره.اگر نماز رو قبول داشته باشه احتمالا طرف اونها هم نره

حالا برا انجام حرف خدا نگاه به بنده هاش نکن  .یا اگه میکنی فقط نیمه خالی لیوانو نبین .نیمه پرش هم نگاه کن