2777
2789
عنوان

کسی تجربه داره

890 بازدید | 105 پست

سلام

بواسطه یکی از اشنا با یه سیدی اشنا شدم، که هرچند فک میکنم دیره. چون از همسرم جدا شدم. با همه اینا، خود اشنای من ازش تعریف میکرد اگرچه خودش کار دیگه ای پیشش انجام داده بود. نه میخوام کسی بهم پیام خصوصی بده بپرسه و چیزی بگم بهش نه هیچ قصد دیگه ای دارم. به ارواح مرده و زنده هام فقط سوال دارم. جوابمو تو تاپیکای قبلی نتوسنتم پیدا کنم. یه مدته ذهنم درگیر شده و خب دیدار با این اشنا هم مزید بر علت شد تا بخوام کنکاش کنم. نه من قیمت دستمه نه میدونم چی به چیه. به اشنام فقط گفتم این سید به من چنین پیشنهادی داده، اونم گفت کمیابه بگیر شاید شوهرت برگشت. داستان از این قراره که یه مهره مار و یه ناموس کفتار رو بهم گفته ۴۵ میلیون، با انجام دعا و مراسمش و صیغه زدن به نامت. کسی میدونه قیمت بچصورته؟! کسی اعتقاد داره؟!

به سید گفتم نه، اما همه شب ذهنم شدیدا درگیرشه که چیکار کنم نکنم. از فکرش نخوابیدم. اشنا به من گفته که این سید موکل داره، همش میگم نکنه اون داره رو ذهنم تاثیر میذاره که داره نظرم عوض میشه نسبت به گرفتنش، مبلغش برام بالاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینا همشون کلاه بردارن

من یه مورد از نزدیک می شناسم کل خانوادشو می شناسم

طرف اصلا سید نیست الکی گفته من سیدم! 

جالبه بدونی چند بار پلیس هم. رفته بودتش

تورو خدا به حرف اینا گوش ندین 

اون حیوون بدبخت هم که کشتن تا اینا رو بدس بیارن هم الان زنده بود

به جای اینکارها  زنگ بزن پلیس شماره طرفو بش بده

ابن چرت و پرت هارو بریز دور

اگه کسی قسمت تو باشه بهت برمی گرده و تماااام 

اگه میخوات برگردی چرا طلاق گرفتی؟اون 45 تومن فدای سرت ولی چرا میخوای اشتباهت رو دوباره انجام بدی

اگه بدونی سر چه چیز چرتی جدا شدم. اگه بدونی چقدر به دستو پای شوهرم افتادم که طلاق نگیریم. اگه میدونستی چقدر بی ابرو شدم پیش خانوادش و خانوادم. فقط خدا میدونه تو این مدت چی به من گذشته. سر یه زن دیگه الکی الکی بحثمون شد و یهو افتاد تو سرش که طلاق‌. مادرشوهرم به شدت اهل جادو جنبله. کرد کرمانشاهن، به شدت دعا میگرفت برا شوهرم که مطیعش باشه. ما عادی جدا نشدیم، این سید به من گفت کسی که براتون دعا گرفته هعی تمدیدش میکنه، حتی برات طلسم مرگ نوشته، از سر طلاقم از کارم یهو زدم بیرون، گوشه گیر شدم، گریه زاری، دلم میخواست بمیرم. چندبار پیش سیدای دیگه باطلی گرفتم هعی بهتر میشدم باز سر یه تایمی حالتای دیوونگی بهم دست میداد. زندگیمو دوست داشتم من.

اگه بدونی سر چه چیز چرتی جدا شدم. اگه بدونی چقدر به دستو پای شوهرم افتادم که طلاق نگیریم. اگه میدونس ...

خدا خیرش نده ....دعا خیلی بده ....دعا کن خدا محبتت رو اول به دل مادر شوهرت بندازه ....اگه میخوای دعا بگیری در این رابطه بگیر

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
ولش کن موکل داره بدبخت میشی

ازش باطلی گرفتم ۱۴ میلیون. شب اول که خابیدم تو خواب و بیداری چندنفر فهمیدم اومدن کنار تختم و پچ پچ که از طرف سید اومدیم با هم حرف میزدن. به مرگ عزیزترینام کور بشم اگه دروغ بگم، همین الان خدا جونمو بگیره اگه قصه بافی میکنم. الانم ترسیدم چراغارو روشن کردم. اون روز خیلی ترسیدم.

ببین اینا همشون کلاه بردارنمن یه مورد از نزدیک می شناسم کل خانوادشو می شناسمطرف اصلا سید نیست الکی گ ...

طرف یه ارمنیه که مسلمون شده، بهش میگن سید. اشنای من ازش نتیجه گرفته، به ثران نه قصدم تبلیغه نه هیچی، شوهرش باهاش نزدیکی نمیکرد میگفت تو رو میبینم بالا میارم، ۳ ماه شوهره نزدیکش نمیشد، بعد دعای این سید برگشتن بهم.

خدا خیرش نده ....دعا خیلی بده ....دعا کن خدا محبتت رو اول به دل مادر شوهرت بندازه ....اگه میخوای دعا ...

اینقدر یاسین خوندم به نیتش، اینقدر کارای اینچنینی کردم، هیچی به هیچی. به خدا اگه بدونی چیکارا کردم کلفتیشو میکردم، عروس بدی نبودم براش.

طرف یه ارمنیه که مسلمون شده، بهش میگن سید. اشنای من ازش نتیجه گرفته، به ثران نه قصدم تبلیغه نه هیچی، ...

من اعتقاد ندارم

شما داری برو

من میگم مشمل رو باید حل نکرد نه با این چیزا ماس مالی کرد

خب طرف بگرده مشکل همچنان سرجاش اجی مجی که نمیشه