یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نماز کمترین و ابتدایی ترین عمل بندگی ماست واقعا باعث شرمه انقدر برامون کم ارزشه من از بچگی نماز می خونم ولی خوب بازم متاسفانه حس وسوسه شیطان برای سختی و تنبلی باهامه یبار میخواستم از سر کار برم خرید پریود بودم با خودم گفتم آخی نماز ندارم بعدش راحتم. نیم ساعت یه ساعت بعد گوشیم و زدن راحتی فراغت از نماز از دل و جونم درومد فهمیدم کفاره بی احترامی به وظیفه بندگیم بود حتی در حدی که به زبون نیاورده بودم فقط از دلم گذشته بود
شماهم از الان که وقت نماز صبحه نیت کن و از خدا بخواه بدلت بندازه و نمازاتو مرتب بخونی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وقتی میخونم معمولیم .نمیخونم یه استرسی دارم .وقتایی ک حالم گرفتس گاهی شده نخونرم و به شدت حالمو بد میکنه نمیدونم چون حالم بده شیطون نمیزاره یا چی.هم روحی هم جسمی حالم بد میشه