2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن چه حسی دارن؟ اونایی که نمیخونن چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 113 پست
میگم چه فایده یه بار بخونم یه بار نه انگار خدا رو مسخره کردم

اتفاقا این حیله شیطونه

شروع کن و همین الان بخون

همیشه قدم اولی باید باشه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز کمترین و ابتدایی ترین عمل بندگی ماست واقعا باعث شرمه انقدر برامون کم ارزشه من از بچگی نماز می خونم ولی خوب بازم متاسفانه حس وسوسه شیطان برای سختی و تنبلی باهامه یبار میخواستم از سر کار برم خرید پریود بودم با خودم گفتم آخی نماز ندارم بعدش راحتم.  نیم ساعت یه ساعت بعد گوشیم و زدن راحتی فراغت از نماز از دل و جونم درومد فهمیدم کفاره بی احترامی به وظیفه بندگیم بود حتی در حدی که به زبون نیاورده بودم فقط از دلم گذشته بود

نمازخوندن خیلی حس خوبی بهم میده

شماهم از الان که وقت نماز صبحه نیت کن و از خدا بخواه بدلت بندازه و نمازاتو مرتب بخونی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم دوس دارم بخونم ولی نمیدونم چی جوریه  اصلا نمیتونم خیلی تلاش کردم ولی نمیشه ک نمیشه

یه مدتی به جماعت تو مسجد یا با جماعت هایی که تو تلوزیون پخش میکنن یا با فیلم جماعت تو موبایل بخون

راه خوبی شاید باشه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
یه دلیل هم که از نماز زده شدم میبینم آدمای مومن بداخلاقن یا یه چیزای بدی دیدم از اطرافیانم قربون خد ...

فکرتو  درگیر این چرندیات نکن خودت ایا بدجنس و بداخلاقی مگه!ک میخای بخونی

لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام