2777
2789

دوستم اتباع هست بهم گفت کارتای بانکیشو مسدود کردن 

ازم خواست به اسم خودم براش یدونه بگیرم منم گفتم اوکیه 

بنظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد راحت به اتباع اعتماد میکنی با اینکه خودم کلمل ایرانی نیستم هیچ اعتمادی به اتباع ندارم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چقد راحت به اتباع اعتماد میکنی با اینکه خودم کلمل ایرانی نیستم هیچ اعتمادی به اتباع ندارم

آخه ده ساله باهاش دوستم تنها کسیه که کنارم بود 

انقد خوبی در حقم کرده که روم نشد بگم نه 

فقط یکم نگران اینم مشکلی پیش بیاد گیر بدن 

آخه ده ساله باهاش دوستم تنها کسیه که کنارم بود انقد خوبی در حقم کرده که روم نشد بگم نه فقط یکم نگران ...

والا من ب خودمم اعتماد ندارم

نگیر دردسر میشه در هر حال

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چی بگم بهش که ناراحت نشه؟

بگو برگرد افغانستان😂😂😂

شوخی کردم محترمانه بگو نه جرمه نمیتونم

چرا کار غیر قانونی میکنید دوسته درست ولی اگر معاملات بانکیش غیر قانونی نبود مسدود نمیشد 🥴 بعدا واسه خودت چیکار میکنی آخه حساباتو ببندن خوبه تو به کی رو میندازی 

یهو درگیر ماجرای پولشویی و تروریسم بشی پارتی داری ک حسابتو باز کنن بگی دست دوست افغانیم بود بنظرم ارزش نداره نکن خودشون میتونن درخواست کارت بدن اگرم مشکلی نباشه بره بانک درست میکنن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بگو برگرد افغانستان😂😂😂شوخی کردم محترمانه بگو نه جرمه نمیتونم

اینا خیلی وقته ایرانن حتی مادرش تو ایران متولد شده نمی‌دونم چرا مسدود کردن حساب همه رو 

نمی‌دونستم فعلا که براش انجام ندادم ولی نمی‌دونم الان چی بهش بگم یکم رودربایستی دارم باهاش

نگران نباش چیزی نمیشه انجام بده براش کارش راه بنداز 

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵