2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن چه حسی دارن؟ اونایی که نمیخونن چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 113 پست
آفرین خیلی خوب توضیح دادی .. ببخشید شما آیه ای میشناسید که همسری وفادار بمونه بهم ؟ دنبال راهی هستم ...

خودم مدام ذکر یا ودوود رو میخونم  سوره مزمل هم خیلی خوبه

توکل کن به خدا

منم گم کرده دارم که اینجا حتی تاپیک زدم که انرژی بگیرم

در کل همه ما از یه خون و از یک گوشت و استخوان هستیم .. همیشه راه درست رو برو ببین راه درست چیه همونو انتخاب کن نگاه نکن به بقیه که چیکار میکنن کار درست رو تو بکن بقیه ببینن یاد بگیرن .. یه عده فکر میکنن اگه جمع بشن و کافر بشن میتونن خدارو زبونم لال شک ‌ست بدن ولی این فکر مسخره ای بیش نیس عزیزم 

یک تفسیرگر قرآن میگه هیچی اون دنیا مفتی نیست هرچقدر ثواب جمع کردی همونقدرم بهت بها داده میشه همیشه میگن اگه ثواب کنی بعدش گناه کنی اون ثواب پاک میشه ولی برو سراغ راهی که اون ثواب اصلا پاک نشه 

میتونی صد تا صلوات بفرستی بگی ذخیره آخرتم بشه اونجوری دیگه پاک نمیشه چون به خدا میگی ذخیره برای آخرتم بشه اگه الان ه هزارتا یا چند میلیون ثواب کنی آخرش بگی ذخیره بشه برای آخرتم اون ثواب ها به هیچ عنوان حذف نخواهند شد ولی از اون طرفم باید سعی کنی گناه نکنی با زبونت دل کسی رو نشکنی . اونیم که دلتو شکست فقط بهش نگاه کن بعدها به اون نگاهت فکر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ھمه راھکارھای خوبی دادند اگر سخته عمل به آنھا فقط یک کاری کن ھمیشه" اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" بگو ھمیشه ۔۔۔ در ھر حالی که ھستی در حال آشپزی ، خرید ، تمیز کردن خونه خلاصه در ھر حال بالخصوص موقع نماز ۔۔۔ این وسوسه ھای شیطانی را ازت دور میکنه ۔۔۔ و شما میتونید به حرف درونت گوش کنی و نماز بخونی 

قربونت برم من با ایمان هارو دوست دارم حالا شما اهل هرجایی باشی خوشبختم دوست مهربانم💖 

قربون دل مهربونت  من هم خوشبختم 

حس خوب منتقل کردی الهی حال دلت خوب باشه همیشه

ببین البته که می‌ترسیم نماز خودن فرض خداست نماز فرض نباید قضا بشه عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی گروه یا کانال نیست
میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم {محبت خداوند} شاید بهترین کلیپ زندگیم باشه که دیدم

@NA_omidi6
ایدی گروه در تلگرام
و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

یقین دارم قبل و بعد گوش کردن این مطالب دیدتون به زندگی و خدا عوض خواهد شد