2777
2789
عنوان

خريد آنلاين يا حضورى

196 بازدید | 31 پست

نخندين بهم، تا حالا ١ خريد انلاين بيشتر نداشتم و ميترسم از سايت ها، حتى ترب و ديجى كالا اعتماد نارم نفرستن چی 😬

شما خريداتونو انلاين انجام ميديد يا حضورى 

از كدوم سايت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر حضوری

ولی معمولا خریدای آنلاینمو از دیجی کالا انجام میدم

لباسم فقط ۱۰بار خریدم اونم از سایتایی که اینجا معرفی کردن و رضایت داشت 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

بیشتر حضوریولی معمولا خریدای آنلاینمو از دیجی کالا انجام میدملباسم فقط ۱۰بار خریدم اونم از سایتایی ک ...

عزيزم چقدر طول ميكشه ديجى كالا بفرسته، روز و ساعتشو خونه نباشيم چی 

لباس فقط حضوری چون سایز بندی های هر مزون یا تولیدی با هم متفاوتن من سر در نمیارم زیاد باید حتما فروشنده راهنماییم کنه خصوصا برای سایز شلوار و اینکه باید بپوشم ببینم بهم میاد یا نه . 

ولی وسیله برقی .لباس زیر . کتاب . ظرف . لوازم آرایشی بهداشتی و خیلی خرت‌ پرتای دیگه رو ... آنلاین میخرم از باسلام گاهی شاید سالی یکی دوبار هم ترب

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

عزيزم چقدر طول ميكشه ديجى كالا بفرسته، روز و ساعتشو خونه نباشيم چی

اگه دیجی پلاس اشتراک بخری خیلی زود به دستت میرسه ولی در حالت عادی زیر یه هفته نهایت ۵روز کمتر به دستم نرسیده٫ بیشتر شده ولی کمتر از این حالت نشده. بستگی به ترافیک و شلوغی سایتم هست گاهی انبار تکونی و تخفیف های متعدد میذاره تا ۱۰الی ۲هفته هم طول کشیده😅 همه چی دست خودته تعیین میکنی چه روزی بیاد مثلا ۲۰شهریور میزنی. ساعتشم معمولا ۹تا ۱۱بوده گاهی ۱۲ونیمم اومده که بهم زنگ زدن که خونه هستم یا نه. واسه بعضیا بعدازظهرم رسیده البته واسه من اینجوری نبوده هیچوقت. یه تحویل حضوریم دارن میتونی خودت هر وقت دوس داشتی بری تحویل بگیری.

کامل نوشتم واست😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

دیجی کالا واقعا خوبه من هر چند ماهی یا ماهی چند بار ازش خرید میکنم عالیه 

حتی شیرالات خونه و و سیفون هم ازش خریدم چندین ساله دارم ازش خرید میکنم و مطمئنه 

اما لباس برای خودم نگرفتم ولی لباس زیر گرفتم ازش خیلی قیمتش مناسب‌تر بیرونه نظرات خریداران و عکسایی که میزارن هم باعث میشه تو خریدم مطمئن‌تر بشم از کالا 

مثلا حسگر دزدگیر خونه پتو بزرگسال پتو نوزاد لوازم آرایش کوله مدرسه و لباس نوزاد گل و گیر و شونه لباس زیر زنونه و مردونه فلش مموری وآباژور و ... خریدم ازش خیلی خوبه 

کلا هر چیزی هم حضوری میخوام بخرم قیمتشون از دیجی کالا چک میکنم ببینم کدوم ارزونتر یه چیزهایی میتونی توش پیدا کنی که ممکنه تو شهر کوچیک نباشه مثلا من آیفون تصویری کاملا لمسی بدون گوشی تو شهرم نبود پارسال ولی تو دیجی و ترب بود بود 

اما از پیج ها تو روبیکا ایسنتا و ایتا میترسم بخرم مگه اینکه مغازه حضوری تو شهر خودمون داشته باشه حضوری بخرم 

جدیدا قیمت ارسالش به درخونه رفته بالا اما تو بعضی شهرها یه محل که باهاش کار میکنه می‌فرسته بهت پیامک میده  خودت میری میگیری تا نهایت دوروز که ارزونتر حساب میشه ارسالش به اونجا رو حساب کنی بهش گنجینه میگن 

معمولا ازسالشون نزدیک یه هفته زمان میبره