2777
2789
وای من العان میخام باردارشم بالتروزول امپول ازاد سازی تخمکم زدم اما دوماهه هی کیست میشه 

همون  امپولا احتمال باروری دوقلویی و میبرن بالا.. 

تخمکا ام ک ازاد میشن اگ جذب نشن تبدیل ب کیست میشن 

ایشالا با همون امپولا دوقلو باردار میشی 

و خدایی که به شدت کافیست
خیلی مهربونی دعا میکنم خوشبخت بشی امروز خیلی ناراحت بودم تو باعث خنده و اروم شدنم شدی ممنون انشالله ...

یه دخمل بیار اگه نینیم پسر شد بشه عروسم 😍😀😘

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دعات میکنم تاخدا هست چرا بی کسی منم خیلی اذیت میشم هیچکس نیست بگه چیکار میکنی سرما خوردم یکی یه ...

خدابزرگه همین و بس من ۴ سال با یاد و اسم خانوادم زندگی میکنم روز عروسیم ترکم کردن هیچ سراغی ازم نگرفتن

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
همون  امپولا احتمال باروری دوقلویی و میبرن بالا..  تخمکا ام ک ازاد میشن اگ جذب نشن تبدیل ...

نه سردوقلوهام فقط قرص لتروزول خوردم همین

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
یه دخمل بیار اگه نینیم پسر شد بشه عروسم 😍😀😘

انشالله شوهرمم عاشق دختر میمیره برای دختر بعد سقطم پیر شد

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
همون  امپولا احتمال باروری دوقلویی و میبرن بالا..  تخمکا ام ک ازاد میشن اگ جذب نشن تبدیل ...

این ماهم دوتافولی بالغ داشتم سه روزبعد امپول رفتم سونو گفت یک کیست سی میلی شده یعنی احتماش هست دومی بچه شده باشه ؟؟؟

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
انشالله شوهرمم عاشق دختر میمیره برای دختر بعد سقطم پیر شد

بعد هر سختی یه شادیه بیکرانه ان شاءالله بهترینا نصیبت 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
فدات عزیز دلم ایشالله که هر چه زود تر مامان بشی  یه مامان خوب و خوشگل با یه نی نی ناز

فدات بشم 

عزیزم لطفا وقتی مدرک پزشکی ندارین احراز نظر نکنین اون بیاره پایین دیگ چند قلو نمیشه باید تا شب همونج ...

شما وقتی بلدنیستی تجویزنکن اگه دوشبانه روزپا بالا باشه هر روز یه قول اضافه میشه😂😂😂

فدات بشم 

خدا نکنه🥺❤⚘

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
خب سینال پن و گنال اف و این دارو ها کلا برا تخمک گذاریه لتروزول وکلومیفن و اینام همینطور

العانم دکترلتروزول داد وروز چهاردهم امپول ازاد سازی زدم روز هفدهم رفتم گفت یه کیست سی میلی شده یعنی امیدی هست  بقیه فولیکولا بچه شده باشه یکیشون یاسه تافولی که داشتم کیست شده به نظرتون

شما وقتی بلدنیستی تجویزنکن اگه دوشبانه روزپا بالا باشه هر روز یه قول اضافه میشه😂😂😂

اهان پس ایشون باید یه هفته پاهاشون بالا باشه تا به قل مد نظرشون برسن

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
اره  احتمال هر چیز هس.

اخه توسونو گفت یک کیست سی میلی پس بقیه فولیا چی شذن دنبال اونام😁😁