الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما دعات میکنم تاخدا هست چرا بی کسی منم خیلی اذیت میشم هیچکس نیست بگه چیکار میکنی سرما خوردم یکی یه ...
خدابزرگه همین و بس من ۴ سال با یاد و اسم خانوادم زندگی میکنم روز عروسیم ترکم کردن هیچ سراغی ازم نگرفتن
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
انشالله شوهرمم عاشق دختر میمیره برای دختر بعد سقطم پیر شد
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
فدات عزیز دلم ایشالله که هر چه زود تر مامان بشی یه مامان خوب و خوشگل با یه نی نی ناز
فدات بشم
خب سینال پن و گنال اف و این دارو ها کلا برا تخمک گذاریه لتروزول وکلومیفن و اینام همینطور
العانم دکترلتروزول داد وروز چهاردهم امپول ازاد سازی زدم روز هفدهم رفتم گفت یه کیست سی میلی شده یعنی امیدی هست بقیه فولیکولا بچه شده باشه یکیشون یاسه تافولی که داشتم کیست شده به نظرتون
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅