2777
2789
عنوان

اگه به عقب برمیگشتم

136 بازدید | 16 پست

با هیچ پسری حرف نمیزدم

حسادت پسرا دیگه غیرقابل تحمله

حاضرم همجنس خودم بهم فوش بده ولی مردا اه اه

آخه با اونهمه ریش پشم چرا خودتو با ما مقایسه میکنی مرد

حسادت؟؟؟؟

چقدر اشتباه کردم و اونموقع بخاطر احساساتی بودنم و هورمون هام ندید گرفتم و بارها شکستم 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول با هیچ مردی ارتباط دوستی نگرفتم واقعا راضبمشمام دیر نشده ماهی هر وقت از آب بگیری تازست

من چون رابطه داشتم عادت کرده بودم و ...ولی الان تنهام دیگه....اون حس اگر بیدار بشه ترکش وااااقعا سخته

نه عزیزم مجردم من تا الان فقط خواستگار سنتی قبول کردماینجوری بهتر از قلب و روحم محافظت میشه چند سالت ...

۲۹

آره خیلی اشتباه کردم...تبدیل به عادت میشه و تا بخودت میای می بینی بازیچه صدنفر شدی...واقعا بهت تبریک میگم....کاش آرامشتو داشتم

من چون رابطه داشتم عادت کرده بودم و ...ولی الان تنهام دیگه....اون حس اگر بیدار بشه ترکش وااااقعا سخت ...

میدونم چی میگی اون حس منم داشتم ولی کوتاه مدت 

الان فرصت خوبیه برای رشد خودت 

دیگه سمتش نرو

تا وقت ازواجت با آدم درست 

میدونم چی میگی اون حس منم داشتم ولی کوتاه مدت الان فرصت خوبیه برای رشد خودت دیگه سمتش نروتا وقت ازوا ...

عزیزدلم.....خوشبحال آدمای اطرافت...حس خوبی ازت گرفتم...اگر عقل الانم رو داشتم هیچوقت انجام نمیدادم...بدبختی اینجاست هیشکی راهنماییم نمیکرد و ....

عزیزدلم.....خوشبحال آدمای اطرافت...حس خوبی ازت گرفتم...اگر عقل الانم رو داشتم هیچوقت انجام نمیدادم.. ...

نظر لطفته گل بانو شمام خواهرمن

خواستگار سنتی دوست نداری؟ 

البته میدونم احتمالا الان نمیتونی چون دلت با آدم قبله شاید 

۲۹آره خیلی اشتباه کردم...تبدیل به عادت میشه و تا بخودت میای می بینی بازیچه صدنفر شدی...واقعا بهت تبر ...

منم سه ماه پیش به یکی دل دادم

اون خواستگار بود

تا پای نامزدی پیش رفتیم و نشد خانو ما به هم زدن

من خیلی اشک ریختم و ناراحتی کشیدم 

الان خدارو شاکرم که نشد اصلا آدم مناسبی نبود هرچند من دل بهش داده بودم 

خدا برای هممون جبران میکنه مطمئنم 

نظر لطفته گل بانو شمام خواهرمنخواستگار سنتی دوست نداری؟ البته میدونم احتمالا الان نمیتونی چون دلت با ...

نه ندارم...یه مدت به ولنگاری عادت کردم...واسه مردا ترک این چیزا راحته ولی واسه زنا خیلی سخته..من ترک کردم ولنگاری رو...ولی بشددددت پشیمونم...من نسبت به همسن سالام خیلی بچه بودم و خیلی چیزارو نمیدونستم و کسی بهم نمیگفت...شرایط خانوادگیم بد بود...کاش طبق عقل خودم عمل میکردم و نمیرفتم سمت این چیزا...نمیدونستم آبرو چیه....بهم نگفته بودن...الان فکر میکنم می بینم چقدر به شخصیتم توهین شد و شکستم