ژنتیکی باید هر دوره دو تا تخمک آزاد بشه البته کسایی که تحت درمان ناباروری هستن هم بخاطر قرصه ...
من چهارماه رفتم سونو دادم هرماه هم فقط یه فولی داشتم جالب اینجاست یه یک ماه تخمدان چپ فولی داشت ماه بعد راست همزمان نداشتن هرماه یه سمت تخمدان اونم یه فولی
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی سریا جذب میشن فولی ک جذب نشه تبدیل ب کیست میشه. دارو نخوری ی وقتا حتما با تجویز پزشک دارو بخور چون ...
مرسی گلم تو اون بارداریم هم کیست گرفتم هم همزمان باردارشدم حالا هم گفتم شاید مثل اون دفع یکی ازفولیا گرفته باشه یکیشم کیست شده باشه به نظرت یک هفته بعد نزدیکی برم ازمایش بدم مشخصه باردارم یانه صبرکنم
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅