2777
2789

یه سوال بعد هشت روز از نزدیکی ازمایش بتا تیتر بدم مشخصه بارداری؟؟؟

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
ژنتیکی  باید هر دوره دو تا تخمک آزاد بشه البته کسایی که تحت درمان ناباروری هستن هم بخاطر قرصه ...

من چهارماه رفتم سونو دادم هرماه هم فقط یه فولی داشتم جالب اینجاست یه یک ماه تخمدان چپ فولی داشت ماه بعد راست همزمان نداشتن  هرماه یه سمت تخمدان اونم یه فولی

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارماه رفتم سونو دادم هرماه هم فقط یه فولی داشتم جالب اینجاست یه یک ماه تخمدان چپ فولی داشت ماه ...

دو قلو در عین قشنگی خیلی سخته

با متخصص زنان مشورت کردی؟ شاید بتونه با یه دوز کم دارو کمکت کنه دو تا نی نی ناز داشته باشی

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
دو قلو در عین قشنگی خیلی سخته با متخصص زنان مشورت کردی؟ شاید بتونه با یه دوز کم دارو کمکت کنه دو تا ...

من بدون  قرص ودارو رفتم سونو فولی۲۳داشتم اما چون میخاستم پسرداربشم وزمان تخمکگذاریمو بدونم داروخوردم وامپول زدم که متاسفانه همش کیست میشه شاید بخاطر دخالت درکارخداست

من بدون  قرص ودارو رفتم سونو فولی۲۳داشتم اما چون میخاستم پسرداربشم وزمان تخمکگذاریمو بدونم دارو ...

عزیزم آره متاسفانه عوارض دارویی هم هست بخصوص اگه سالم باشین 

انشالله که به زودی نی نی دار میشی

میای عکس دو قلوهات و میزاری همه کلی ذوق میکنیم😍

عزیزم آره متاسفانه عوارض دارویی هم هست بخصوص اگه سالم باشین  انشالله که به زودی نی نی دار میشی ...

دوقلو دخملی دارم خاستم ایندفع پسمل داربشم ممنون عزیز

اخه توسونو گفت یک کیست سی میلی پس بقیه فولیا چی شذن دنبال اونام😁😁

ی سریا جذب میشن فولی ک جذب نشه تبدیل ب کیست میشه. دارو نخوری ی وقتا حتما با تجویز پزشک دارو بخور چون تو سابقه کیستم داشتی احتمالش هس کیست شن دوباره.. ایشالا ک گرفته باشن.

و خدایی که به شدت کافیست
دوباره چه اتیشی سوزوندی 😐😐

دقیقا کجا  گزارش برام زیاد زدن😂 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
ی سریا جذب میشن فولی ک جذب نشه تبدیل ب کیست میشه. دارو نخوری ی وقتا حتما با تجویز پزشک دارو بخور چون ...

مرسی گلم تو اون بارداریم هم کیست گرفتم هم همزمان باردارشدم حالا هم گفتم شاید مثل اون دفع یکی ازفولیا گرفته باشه یکیشم کیست شده باشه به نظرت یک هفته بعد نزدیکی برم ازمایش بدم مشخصه باردارم یانه صبرکنم 

مرسی گلم تو اون بارداریم هم کیست گرفتم هم همزمان باردارشدم حالا هم گفتم شاید مثل اون دفع یکی ازفولیا ...

اره خیلیا  با کیست ام حامله میشن ایشالا برا تو اون دوتا گرفته باشن  فک کنم 14 روز اینا  مشخص شه .. 

و خدایی که به شدت کافیست
اره خیلیا  با کیست ام حامله میشن ایشالا برا تو اون دوتا گرفته باشن  فک کنم 14 روز اینا&nbs ...

ممنون عزیزم هرچی خداصلاح بدون شد شد نشدهم خداروشکر 

دوقلو دخملی دارم خاستم ایندفع پسمل داربشم ممنون عزیز

عزیزم

واقعا😍

پس دوتا پرنسس کوچولو داری خونه 

انشالله که خدا دو تا پسر ناز هم بهت میده🤭

عزیزم واقعا😍 پس دوتا پرنسس کوچولو داری خونه  انشالله که خدا دو تا پسر ناز هم بهت میده🤭

ممنون عزیزم مررررسی