2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاربارپلیس فتاپیام میده اعلام میکنه قرعه کشی های تلفنی کلاهبرداریه عبرت نمیشه برامون

الان بخاطر همین اومدم اینجا بگم که هرکی میخونه تایپیک را حداقل گول نخوره

خدامیدونه روزی چند نفر به دام اینا میفتن

بد میدثنی بدی ماجرا چیه پلیس فتا پیگیر ۳ تومنی که خورده نمیشه چون خیلی ناچیزه واسه همین گیر نمیوفته

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چرا گول خوردین کامل تعریف کن

کار در منزل بود اگهی زدن دیوار گفتیم خب خوبه پیام دادیم گفت باید ارز بگیری برای هر خرید یک میلیون بهت میدیم روزی .یکبار خریدیم و صبحش تازه زدم تو نت دیدم اسمش فیشینگه  حالا پولی ک اومد حساب ما اونا ریخته بودن برای خرید ارز از حساب یه بنده خدا خالی کردن .اونم شکایت کرد ما وام گرفتیم پولو بهش دادیم خدا لعنتش کنه الهی .

اصلا قرعه کشی مگه ثبتنام کردی که صبرکنی چیزیم برات بیاد؟؟

قرعه کشی که شرکت نکرده بودم ولی

خرید اینترنتی داشتم

واونم دقیقامشخصات چیزی که. من خریده بودم راگفت ومی گفت بخاطر این خرید شما اسمت تو قرعه کشی ما درومده و نفر پنجم هستی و برای اینکه گوشیوبرات بفرستیم باید این مبلغ را بریزی که این مبلغ بابت یه ست ساعت و ایرپاد برای تبلیغ محصول ما هست

شکایت کن شااااااااید پولت برگشت شاید تونستن بگیرنشون .هزینه شکایت 100یا ۱۵۰میشه .با حساب ما فیشینگ ش ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که فیشینگ یعنی چی؟ حسابتون رو از کجا پیدا کردن ؟

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که فیشینگ یعنی چی؟ حسابتون رو از کجا پیدا کردن ؟

خودمون فریب خوردیم شماره حساب دادیم بهشون اونا واریز کردن بعد ما ارز خریدیم براشون از طریق نوبیتکس انتقال دادیم .وقتی ارز انتقال بدی هیچجوره نمیتونن پیدا کنن.

بد میدثنی بدی ماجرا چیه پلیس فتا پیگیر ۳ تومنی که خورده نمیشه چون خیلی ناچیزه واسه همین گیر نمیوفته

میدونی روزی از چند نفر 3 تمن میگیرن در سطح کشور خب عدد کلانی میشهر

پلیس فتا هم باید پیگیرکنه که جمعشون. کنه درست سه تمن برای هرنفر شاید مبلغی نباشه