2777
2789
علمی دادم فوریه یعنی صددرصد تضمینی 

خدا خیرت بده ایشالله کوچولوت سالم وسلامت بیاد بغل برای منم دعا کن زودتر مامان بشم۴ ماه پیش ۶ هفته سقط شد بچم😭😭😭

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه نه فردا معلوم میشه چیه والا حقیقته البته خودشم کم یزیدی نیست پدر جدمو در اورده

پس منم خبر کن خیلی دوست دارم کلا بچه هارو ها عاشق بچم من

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
اره الان فهمیدم دارم حیف میشم 😭😭😭😪

نه میخوریمتون به اونجاش نمیکشه

من و تو اینجا حیف میشیم

زن برار بازی در نیار

خدا خیرت بده ایشالله کوچولوت سالم وسلامت بیاد بغل برای منم دعا کن زودتر مامان بشم۴ ماه پیش ۶ هفته سق ...

امیدوارم به حق امام حسین چند وقت دیگه تکم میکنی میگی باردارم بدون شوخی کارای که گفتم بکن خیلی خوبه فردا میرم سنو همین که چشمم بهش افتاد میگم به خدا بده یدونه یا دوتا از ایناهم زود زود به شما بده 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
زن برار بازی در نیار

تو روم با خودوم میبروم 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
امیدوارم به حق امام حسین چند وقت دیگه تکم میکنی میگی باردارم بدون شوخی کارای که گفتم بکن خیلی خوبه ف ...

مرسی فدات بشم چشم خیلی دعام کن شاید من تنها زن دنیا باشم که از صدتا یتیم بیشتر بی کسم دعا کن خدا بهم یکبار دیگه لطف کنه اینبار بیاد بغلم دیگه

ژنتیکی 

باید هر دوره دو تا تخمک آزاد بشه

البته کسایی که تحت درمان ناباروری هستن هم بخاطر قرصهاشون احتمال چند قلوزایی دارن

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

من تنبلی تخمدان داشتم بادارو باردارشدم دوقلو العان کلاس شیشمن پدرمو دراوردن پیرم کرررردن

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
برو دکتر بگو. بهت دارو بده.. میتونی کلومیفن بخوری ولی ی موقع دیدی کیست ساز شد رحمت ب فنا رفتی.. دارو ...

وای من العان میخام باردارشم بالتروزول امپول ازاد سازی تخمکم زدم اما دوماهه هی کیست میشه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
تو روم با خودوم میبروم 

خیلی مهربونی دعا میکنم خوشبخت بشی امروز خیلی ناراحت بودم تو باعث خنده و اروم شدنم شدی ممنون انشالله موفق باشی

مرسی فدات بشم چشم خیلی دعام کن شاید من تنها زن دنیا باشم که از صدتا یتیم بیشتر بی کسم دعا کن خدا بهم ...

حتما دعات میکنم تاخدا هست چرا بی کسی منم خیلی اذیت میشم هیچکس نیست بگه چیکار میکنی سرما خوردم یکی یه سوپ نداد دستم اقد دعا کردم تا حداقل سرما خوردگیم خوب بشه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
خیلی مهربونی دعا میکنم خوشبخت بشی امروز خیلی ناراحت بودم تو باعث خنده و اروم شدنم شدی ممنون انشالله ...

فدات عزیز دلم ایشالله که هر چه زود تر مامان بشی 

یه مامان خوب و خوشگل با یه نی نی ناز

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا