2777
2789
عنوان

تور خدا بیاین راهنمایم کنین خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 59 پست
عزیزم این تاپیک تنها تاپیک خیانتی هست که میبینم دارن به شما حمله میکنن.  ما جای شما نیستیم و ق ...

شما سوال بدی نپرسیدی عزیزم ولی دوستان لطفشونو نشون دادن ک چقدر ب هم جنس خودشون لطف دارن 

خیلی دلم شکسته بود خواستم یه کم آروم بشم فقط میگم خدانکنه هیچ زنی این چیزارو تجربه کنه 

الهی امین خدااین بلاروسرکافرنیاره خیلی سخته خودم انقد اشک ریختم سراین چیزاکه الان چشمام تارمیبینه خو ...

انقدر خودمو زدم صورتم داغونه دیگه اگه زن بدی بودم می گفتم مشکل از منه ولی بایه چیزای ساختم باهاش ک هرکی دیگه بود تحمل نمیکرد بعد میگی تو زندگی منو خراب کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سوال بدی نپرسیدی عزیزم ولی دوستان لطفشونو نشون دادن ک چقدر ب هم جنس خودشون لطف دارن  خیلی ...

بله متاسفانه خوندم نظراتشونو خیلی ناراحت شدم 💔

💔😢

آمین 

امیدوارم خدا کمکتون کنه و بتونید زودتر جدا بشید 💔

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
ولی به نظرم هنوزم براش دیر نیست حیفه جوونیشو به دست یه عوضی هدر بده باید بچه رو سقط کنه خودشم اقدام ...

جرعتشو ندا رم بخوام یه جنین ک جون داره رو بکشم من خودم مادرم ولم کرده الان حسرت ب دلمه ای کاش یه بار بغلم میکرد چ جور بچه امو ازم بگیره اخه

جرعتشو ندا رم بخوام یه جنین ک جون داره رو بکشم من خودم مادرم ولم کرده الان حسرت ب دلمه ای کاش یه بار ...

اخه عزیزم فکر نمیکنی خیلیییی برای اون بچه هم بهتره ک تو اینجور زندگی ای که سر و تهش معلوم نیست نیاد؟

انقدر خودمو زدم صورتم داغونه دیگه اگه زن بدی بودم می گفتم مشکل از منه ولی بایه چیزای ساختم باهاش ک ه ...

💔💔💔همیشه متاسفانه خوبی ها و لطف هایی که میشه نادیده گرفته میشه. 

عزیزم از این به بعد اصلا بهشون توجه نکنید به نظرم و باهاش سرد رفتار کنید امیدوارم سر عقل بیاد. اگه نیومد هم امیدوارم خودش خسته بشه و بزاره بره. 

اما به نظرم مدرک داشته باشید ازش 

مهریتون رو هم بگیرید. 

انقدر خودمو زدم صورتم داغونه دیگه اگه زن بدی بودم می گفتم مشکل از منه ولی بایه چیزای ساختم باهاش ک ه ...

اره منم ازخیلی خواسته هام گذشتم بخاطرشوهرم که بهش فشارنیادبعدفهمیدم بهم خیانت میکنه به نظرم بایدانقدربراشون خرج بتراشی که مثل خررررکارکنن که دیگه به خیانت فکرنکنن دیگه ازنیازهات نگذراینجوری خیلی عزیزتری براشون 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری
💔💔💔همیشه متاسفانه خوبی ها و لطف هایی که میشه نادیده گرفته میشه.  عزیزم از این به بعد اصلا ب ...

بهش میگم برو دنبال زندگیت برو راحت هر کاری میخوای انجام بده ولی بازم میگه من از شماها جدانمیشم  نمیتونم باهاش تو یه خونه باشم سخته برام مخصوصا امروز ک تو شهر غریب ب من میگه از خونه ام برو بیرون 

اره منم ازخیلی خواسته هام گذشتم بخاطرشوهرم که بهش فشارنیادبعدفهمیدم بهم خیانت میکنه به نظرم بایدانقد ...

ای کاش فقط خرج کردن بود ولی لیاقت نداشت بهم میگه من با تو زندگیم خوب نیست ولی بازم نگهت میدارم

بهش میگم برو دنبال زندگیت برو راحت هر کاری میخوای انجام بده ولی بازم میگه من از شماها جدانمیشم   ...

ای بابا 💔

شما جایی رو ندارید برید؟ حداقل یه چند وقت ازش دور باشید 

ای کاش فقط خرج کردن بود ولی لیاقت نداشت بهم میگه من با تو زندگیم خوب نیست ولی بازم نگهت میدارم

اگه دوست نداشت که باهات زندگی نمیکردعزیزم اینجورادمهاذاتشون خرابه توبه گرگ مرگه هم زنشونومیخان هم دلشون میخادخیانت کنن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری