2777
2789
عنوان

تور خدا بیاین راهنمایم کنین خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینجور دوست داشتن ب درد نمیخوره بخدا

اره دوست داشتنشون بخوره توسرشون برامن چندسال پیش بود درحدپیام هرموقع یادش میفتم ازشوهرم متنفرمیشم بااینکه الان ازش مطمعنم ولی ازذهنم پاکنمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری
عزیزم ه  وقت خیانت سرت اومد کورانه زندگی کن

عزیزم من اینو بخاطر خودت گفتم که از چاله نیفتی تو چاه آخه با شرایطی که تو گفتی چجوری میخوای جدا شی با این وضعیت اقتصادی مملکت و هزارو یک جور مشکل دیگه بچه هاتو میخوای چیکار کنی چجوری میخوای بچه هاتو بزرگ کنی وقتی میگی کسی رو هم نداری لااقل اینجوری پدر بالا سر بچه هات هست و بالای سر خودت سقف و اینکه واسه خوردو خوراکت دستت جلو کسی دراز نیس 

از بچگی تا الان ک ۲۳ سالمه پدر و مادر ولم کردن محبت ندیدم اومدم تو زندگی این ک خوشی کنم این شد زندگی ...

الهی بمیرم 💔

منم همیشه حس کمبود محبت رو داشتم از طرف خانوادم، 

امیدوارم بهترین روز ها در انتظارتون باشه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
عزیزم من اینو بخاطر خودت گفتم که از چاله نیفتی تو چاه آخه با شرایطی که تو گفتی چجوری میخوای جدا شی ب ...

ولی وقتی بدونی شوهرت با یکی دیگه مگه میشه اون زندگی رو تحمل کرد  اون بچه ها رو ب من نمیده میگه خودت برو 

ولی وقتی بدونی شوهرت با یکی دیگه مگه میشه اون زندگی رو تحمل کرد  اون بچه ها رو ب من نمیده میگه ...

ببین من خودم که باشم یه لحظه هم نمیتونم خیانت رو تحمل کنم چون واسه آزادیم میجنگم واسه همینم قید ازدواجو زدم وسعی کردم از نظر مالی مستقل باشم،اگه فکر میکنی زن قدرتمندی هستی و میتونی دوری از بچه هات رو تحمل کنی و سخت کار کنی درآمد داشته باشی برا خودت که جدا شو حتما ولی باز میگم طلاق آخرین راه حله