2777
2789
عنوان

تور خدا بیاین راهنمایم کنین خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 59 پست

از نظر من خانومی که نه استقلال مالی و نه خونواده ای که بعداز طلاق بخواد بهشون تکیه کنه و اونا ساپورتش کنن و خودش هم حرفه ای نداره و با وجود بچه بنظرم محکوم هست به زندگی کردن و اصلا نباید به جدایی فکر کنه و ازون مهمتر نباید کنجکاوی کنه تو مورد خیانت همسر عامیانه تر کورو کرو لال باشه

خب حقته کاش بدتر از اینم سرت بیاره ک بفهمی نباید زرت و زرت حامله شی من مشکلی ندارم به اون صورت تا ی ...

اینجوری نگوگناه داره این خانم دنبال راهه حله نه سرزنش انشاءالله هیچ موقع سرت نیاد وقتی ادم خیانت میبینه انگاردنیاروسرش خراب میشه خیلی بده هیچ چیزبدترازخیانت نیس

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان اشکال نداره عزیزم  حالا الان که باردارید فکر نمیکنم بتونید جدا بشید  اما بعد اگه تو ...

بهش میگم حداقل تو برو خونه مادرت نمیره میخواد  عذابم  بده راضیم طلاق نگیرم ولی اون جدا زندگی کنه 

از نظر من خانومی که نه استقلال مالی و نه خونواده ای که بعداز طلاق بخواد بهشون تکیه کنه و اونا ساپورت ...

واقعا موافقم.  خودتو بزن به کوری کری و لالی ،انشالله خدا برات بخواد غصه نخور 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما
اینجوری نگوگناه داره این خانم دنبال راهه حله نه سرزنش انشاءالله هیچ موقع سرت نیاد وقتی ادم خیانت میب ...

خب بابا ادم چند بار باید از یه سوراخ گزیده بشه؟؟؟!

میگه ۳ بار بخشیدمش 

ادم عادی همون بار اول و می بینه حتی اگه مجبور باشه بمونه دیگه انقد دلسرد میشه ک اصلا به فکر رابطه نیست چ برسه به بچه!

اینجوری نگوگناه داره این خانم دنبال راهه حله نه سرزنش انشاءالله هیچ موقع سرت نیاد وقتی ادم خیانت میب ...

الهی هیچکس حال الان منو نداشته باشه حداقل مادری ندارم باهاش حرف بزنم 

خب بابا ادم چند بار باید از یه سوراخ گزیده بشه؟؟؟! میگه ۳ بار بخشیدمش  ادم عادی همون بار اول ...

مردی که خیانت میکنه وقیح ترازاون حرفاس که ازش سردی اونم طرفت نیادبرارابطه خودم تجربه شوداشتم متاسفانه البته درحدپیام بودنه بیشترولی همونم ادموداغون میکنه

مردی که خیانت میکنه وقیح ترازاون حرفاس که ازش سردی اونم طرفت نیادبرارابطه خودم تجربه شوداشتم متاسفان ...

تازه الانم ک من جامو جدا کردم جاشو آورد کنار من انداخت

مردی که خیانت میکنه وقیح ترازاون حرفاس که ازش سردی اونم طرفت نیادبرارابطه خودم تجربه شوداشتم متاسفان ...

ولی به نظرم هنوزم براش دیر نیست حیفه جوونیشو به دست یه عوضی هدر بده

باید بچه رو سقط کنه خودشم اقدام کنه برای طلاق

عزیزم این تاپیک تنها تاپیک خیانتی هست که میبینم دارن به شما حمله میکنن. 

ما جای شما نیستیم و قضاوتتون نمی‌کنیم 

منم اگه گفتم چرا بچه دومتون رو باردار شدین صرفا جهت کنجکاوی بود بنابراين من از شما بابت این پرسش عذر خواهی میکنم و اگه ناراحتتون کردم حلال کنید ❤️

از طرف بقیه هم که قضاوتتون کردن عذرخواهی میکنم. 

و از خدا میخوام برای رها شدنتون کمکتون کنه🙏🏻

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
الهی هیچکس حال الان منو نداشته باشه حداقل مادری ندارم باهاش حرف بزنم 

الهی امین خدااین بلاروسرکافرنیاره خیلی سخته خودم انقد اشک ریختم سراین چیزاکه الان چشمام تارمیبینه خودموداغون کردم نمیگم غصه نخوربیخیال باش چون همچین چیزی نمیشه ولی سعی کن سرتوگرم کنی کمتربهش فکرکنی ببین الان که سالمی بهت خیانت میکنه اگه دورازجون خودتومثل من داغون کنی معلوم نیس باهات چیکارکنه مردجماعت لیاقت نداره