واتساپ وب نصب کردم تاپیک قبلم گفتم شماره مشکوک دیدم زنگ زدم زن بود کلی حرف بارش کردم دوباره زنگ زد گفت من زن محمد نادری ام خودم بچه دارم همچنین کاری نمیکنم شوهرم گفت باز چیکار کردی یه اسکرین فرستاده تاپیک قبل هست امروز دیدم پیام اومد
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
اگه بترسه هم به نظرت ادامه میده میخام برا پدر شوهر خواهر شوهرمم بفرسته گوشیمم میزارم تو ماشین که نتو ...
آره همینکارو کن اصلا نباید بهش میگفتی فهمیدی الان حواس جمع شده کارت سخت شده ولی بازم یجوی رفتار کن انگار هیچی نفهمیدی و تا میتونی مدرک جمع کن که بعدا انکار نکنه بعد یجوری رفتار کن انگار میخوای جدا شی دعوای اساسی بنداز بعدم با کلی شرط برگرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا میخوای پای پدر شوهرت با خواهرشوهرتو به این مساله باز کنی به نظرم اونا رو دخالت نده این مشکل شماس ...
فقط به پدر شوهرم میگم شوهرم حساب میبره ازش من قرار نیس کاری کنم یکی دیگه میفرسته برام
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
مگه مدرک نداری که داره خیانت میکنه از واتس آپ اسکیرین نداری مگه
سه تا اسکرین دارم که تو یه دونش گفته مصلام عشقم
آره همینکارو کن اصلا نباید بهش میگفتی فهمیدی الان حواس جمع شده کارت سخت شده ولی بازم یجوی رفتار کن ا ...
گفتم شماره اشتباه بوده یه داستان ساختم براش که باور کرد
حتما برا آبرو شم که شده یکاری میکنه میگم دوستم زنگ بزنه بگه حاج آقا محمد نادری ام بیا واتساپ عکسارو ببین قطع کنه که پدر شوهرم ببینه به شوهرمم پیام بده محمدم داداش تو زنا رو نمیشناسی خیلی ساده و احمقی که زندگی تو به باد دادی
تو گوشیش قایمکی ظبط مکالمه نصب کن و برنامه اش قایم کن نبینه حتی اگه لیست تماسشو پاک کنه ظبط مکالمه ه ...
چجوری آخه همه رو. چک میکنه میفهمه
خب اونجوری که میگه دلم میخاد میشناسمش خودشو میزنه به اون در و من بده میشم
به نظرم شوهرت رو تعقیب کن ببین کجا میره کجا میاد یا خودت دنبالش باش یا یه نفر که مورد اطمینان خودت هس رو بپا بزار ببین کجا میره این طوری ادرس خونه زن رو هم پیدا میکنی