واتساپ وب نصب کردم تاپیک قبلم گفتم شماره مشکوک دیدم زنگ زدم زن بود کلی حرف بارش کردم دوباره زنگ زد گفت من زن محمد نادری ام خودم بچه دارم همچنین کاری نمیکنم شوهرم گفت باز چیکار کردی یه اسکرین فرستاده تاپیک قبل هست امروز دیدم پیام اومد
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توروخدا کمکم کن آخه چیو ببرم بندازم جلو گربه راهکار درست بده که بشینه سر جاش
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
الهی🥺 خب وقتی میدونستی اینجوریه بچه دار نمیشدی. میتونی طلاق بگیری خودت کار کنی.. نمیزار ...
قسم میخورد خیانت نمیکنه قسم خورد 😭😭
اگه بترسه هم به نظرت ادامه میده میخام برا پدر شوهر خواهر شوهرمم بفرسته گوشیمم میزارم تو ماشین که نتونه بگه کار منه
من جای تو باشم میرم در خونه زنه جلو شوهرش آبروشو میریزم شوهرمم پرتش میکنم بیرون از خونه
چجوری خونشو. پیدا کنم
مدرک جور کن بعد آبروشو ببر سلیطه بازی دربیار بترسونش ایشالا آدم بشه
فقط سه تا اسکرین دارم😭
اسی چرا نمیری خونه بابات.بالاخرع بچه روبه تو میده ی حقوق ثابتی هم دادگاه در نظر میگیرهواس بچه ها خودتم کار میکنی...به نظرم این زندگی قابل ادامه دادن نیست
مگه اینکه از خودت بگذری و با خیانتش کنار بیای بزاری هر غلتی دوست داره بکنه ..بی خیال زندگی کنی
اسی چرا نمیری خونه بابات.بالاخرع بچه روبه تو میده ی حقوق ثابتی هم دادگاه در نظر میگیرهواس بچه ها خود ...
من نمیتونم کار کنم آخه بابام که اصلا نمیزاره طلاق بگیرم دق میکنه میخام پیاما رو برا خواهر شوهر و پدر شوهرم بفرسته یه نفر و خودم بعد سونوگرافی تا بترسه نمیدونم چی میسه فقط میدونم نمیتونم جدا شم😭😭