2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوتا رم دیدی؟ خدایی مانیفست هزار تا معما داشت سریع حل میشد این فقط حرف میزدن حرف بیخود بی سر و ت ...

چیزهای عجیب ودیدم 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

Fromاولاس خوب بود بعدش درهم برهم شدمانی هیست عالیهچیزهای عجیب عالیتر با fromقابل مقایسه نیستن

من فک میکردم تموم میشه خودمو کور کردم تمومش کنم چون استرس میداد فیلمش دگ مرض دیدنش و گرفته بودم 😑 

وای مانیفست بدجور باهاش اخت شدم بازیگرا رو دوست داشتم دگ تموم شد غصم گرفت . استرنجر فینگز هم هر چند وقت یه بار میشه بازم دید 

Go wild for a while.
مانیفست مثل فرامه

میبینم فعلا دارم سریال دیگه ای رو میبینم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

سرت شلوغه😂 اگ ترسناک نیستن بگو چیه

چرا ترسناکن من کلا ترسناک میبینم

من فک میکردم تموم میشه خودمو کور کردم تمومش کنم چون استرس میداد فیلمش دگ مرض دیدنش و گرفته بودم 😑 و ...

بابا معلوم نشد چی شد

اون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد 

درهو برهم مردرم یهویی کشتن 

کلا چرت بود اخراش

بابا معلوم نشد چی شداون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد درهو برهم مردرم یهویی کشتن کلا چرت ...

خیلی خوب بود که کجاش گنگ بود 

بابا معلوم نشد چی شداون زنه تابیتا بود کی بود یهویی قدرت پیدا کرد درهو برهم مردرم یهویی کشتن کلا چرت ...

اره شوهر بدبختش نباید میمرد نقش اصلی بودن مثلا ، هیچ کدوم شونم تو دل نمیرن یه طوری ان

Go wild for a while.