2777
2789
عنوان

امشب دلم انقد گرفت بخاطر خانوادم

767 بازدید | 25 پست

۱ماه دیگه عروسیمه نامزدم الان گفت مادرم کریه می‌کرد میگفت میخای بری 

بعد یاد خودم افتادم دیشب خواب بودم گشنم شد بلند شدم نون پنیر بخورم بابام بیدار ساعت ۴صبح برگشت بهم گفت ۱ماه دیگه همینم تو پخچالت پیدا نمیشه بخور انقد ناراحت شدم الان نامزدم اینو کفت بغض گلوم ترکوند دلم گرفت خود ب خود بی حال شدم 

واقعا ی پدر مادر چقد بی رحم میتونن باشن منظورش اینه ازدواج کنی نون پنیرم تو یخچالت پیدا نمیخاد بشه با اینکه وضع خوبی داره فقط میخان منو ناراحت کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا فک کردم الان بابات قربون صدقت رفته با ذوق اومدم تو تایپک

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
چرا ۴ صبح نون پنیر میخوریبابای من بود یه فصل کتکم میزد این موقع سروصدا کنیم یا چیزی بخوریم

مگه زندوني هستيد هر ساعتي ممكنه ادم گرسنه بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مگه زندوني هستيد هر ساعتي ممكنه ادم گرسنه بشه

دیگه بعضی پدر مادرا وحشی و احمقن.  تازه قبلنا ساعت ۲ تا ۴ ظهر فقط کافی بود بریم دسشویی یا کوچکترین صدا و حرکتی کنیم. فحش و کتک نثارمون میکرد