2777
2789
عنوان

کاش میشد یه خانواده چهار نفر بشیم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 68 پست
اره دیگه. با هیچ کس دیگه ای نبودم و نخواهم بود. تو قلب من عشق همسر سابقم و این آقا هست دیگه جا نداره

تاپیک هاتو خوندم با بچه هات اگه کنار میاد باهم ازدواج کنید 

حتما خیلی ناراحت شده ازدواج کردی ک اینطوری شد زندگیت وقتی چشم پشت یه زندگی باشه اینطوری میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بگو چهار سال بری زیر یک سقف بهت میگم بگذریم

خب من بهش گفتم ازدواج نمیکنم. سال ۸۶ با هم بودیم از اون موقع فراموشم نکرده. عشق اولش بودم. شایدم بعد ازدواج ولم کنه. زندگی قابل پیش بینی نیست. من میخواستم تا پیری پیش همسرم باشم ولی رفت

حق داری نمیشه اعتماد کرد نقش پدری خیلی سختهمن خودم الان مادر پسرمم یه وقتایی منو به حنون میرسونه فکر ...

دزسته من خودم گاهی از دست بچه هام به مرز جنون میرسم. نمیدونم چیکار کنم. رابطه مخفی هم دردسرهای خودش رو داره  

خب من بهش گفتم ازدواج نمیکنم. سال ۸۶ با هم بودیم از اون موقع فراموشم نکرده. عشق اولش بودم. شایدم بعد ...

نمی‌دونم گلم چی بگم ولی دیگه اعتماد کن رفته مخصوصا الان که تجاوز ما پدری ها زیاد شده کلی زن ها شکنجه شدن از ازدواج دوم ترس ابرو طلاق نگرفتند که ابروشون جلو فامیل نره 

حق طلاق حتما بکیر شروط ازدواج بزار حق سفر  و حق طلاق در صورت عدم توانایی در ادامه زندگی کلا حواست ب بچه هات باش بخدا پاتنر چیه میگن یه عالم هست ولی بچه داری باید حواست باشه

من اگر شرایط تو قرار بگیرم ازدواج دائم اصلا به خاطر بچه هام ازدواج موقت میکردم با کسی که زنش یا فوت شده یا جدا شده 

احساس میکنم مرد غریبه نباید بیاری بالا سر بچه هات

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

تاپیک هاتو خوندم با بچه هات اگه کنار میاد باهم ازدواج کنید حتما خیلی ناراحت شده ازدواج کردی ک اینطور ...

از هم خبر نداشتیم راستش. من شمارمو عوض کردم. اره همیشه به فکرم بوده. البته با دخترای دیگه در ارتباط بوده. که الان میگه فقط تو رو میخوام و هیچ وقت از زندگیت نمیرم

نمی‌دونم گلم چی بگم ولی دیگه اعتماد کن رفته مخصوصا الان که تجاوز ما پدری ها زیاد شده کلی زن ها شکنجه ...

حرفهاتون درسته. نمیتونم اعتماد کنم اونقدرم از خودش تعریف مبکنه که من فلانم و بهمانم به مردای دیگه اعتماد نکن. ولی من نمیتونم ریسک کنم. از صیغه شدن خیلی بدم میاد یه جور توهین به خودم میدونم.