2777
2789
عنوان

کاش میشد یه خانواده چهار نفر بشیم🥺

1643 بازدید | 68 پست

با یکی در ارتباطم دو تا بچه دارم. کاش میشد بابای بچه هام میشد. هی خدا چرا نمیشه😔خیلی ناراحتم. زندگی خوبمو ازم گرفتی همسر عزیزم فوت شد. این یکی هم که نمیشه. گناه من چیه که همش باید غصه بخورم. تنهایی بچه بزرگ کردن سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا خیلی سخته اعتماد به یه مرد مجرد که بیاد نقش پدری قبول کنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله

نوشتی اینم نمیشه 

چرا ؟ مشکلی پیش اومده ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

هیچوقت پدر بچه هات نمیشه اون فرد مجرد

اگر ازدواج کردی شوهر توست نه پدر بچه هات

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خواهش ميكنم با چشم باز انتخاب كن كمتر پسر مجردي بابا ميشه واسه بچه شما  ،اكثرا بعد ازدواج يادشون ميفته واسه پدري كردن ميتونن بچه خودشون را داشته باشن كم نيستن كسايي كه بعد ازدواج بچه را از خونه بيرون ميكنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر