2777
2789
عنوان

عروسی مادرم

852 بازدید | 45 پست

من چند وقت دیگه عروسیمه و مامانم بخاطر اینکه مادربزرگم موقع ازدواجشون فوت شد هیییچ مراسمی نگرفتن و مجبور شدن برن سر خونشون حالا بابام بمن گف که من به بابابزرگت و مامانت قول داده بودم که عروسی بگیرم ولی چون شرایطش پیش نیومد میخوام الان دینمو ادا کنم به گردنم نباشه مامانت لباس عروس بپوشه و ما ماشینمونو گل بزنیم من که خیلی خوشحال شدم و موافقم و کلا تو فامیل هم کسی نمتونه حرفی بزنه ولی شوهرم میگه خونوادش مسخرمون میکنن و تیکه بارونمون میکنن البته که برا من مهم نیس به قولی به درک ولی برا همسرم مهمه حالا میخواستم نظر شمارو بدونم

اشکالی نداره گلم شادباشین زندگی دوروزه سرهرچی حساس نشین❤️

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا این کارو نکنی. پدر و مادر روز سالگرد ازدواجشون لباس بپوشن برن آتلیه و به جشن خودمونی بگیرین تو خونه ولی اینکار رو نکنید اصلا پشیمون میشی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

جدا از شما بگیرن خب

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
چی شد نفهمیدم تو عروسی شما قراره مادرت لباس عروس بپوشه؟؟؟ 

اره لباس عروس بپوشه حالا نه از این پوفیا و اینا ی لباس یکم جمع و جورتر ولی خب منم خیلی دوسدارم چون مامانم به دلش مونده

اره بابا مسخرس 

بابات میخواد دینش عملی کنه بزاره یه روز دیگه 

مادرت لباس بپوشه ماشین گل بزنن بعد یه شام دورهمی بخورید دوست داشتن اتلیه برن 

البته تو سالگرد عروسیشون این کار کنن 

تو عروسی شما اینکار واقعا یجوریه 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....