2777
2789
عنوان

عروسی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااى نه خب مامانت لباس بپوشه بره آتليه توى سالگردعقدشون مطمئن باش حرفاى مردم اذيتتون ميكنه هرچقدم براتون مهم نباشه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اره لباس عروس بپوشه حالا نه از این پوفیا و اینا ی لباس یکم جمع و جورتر ولی خب منم خیلی دوسدارم چون م ...

عزیزم خیلی ضایع ست من یه لحظه شوکه شدم برای سالگرد ازدواج خودش یه مهمونی بگیره نه تو عروسی شما

وااى نه خب مامانت لباس بپوشه بره آتليه توى سالگردعقدشون مطمئن باش حرفاى مردم اذيتتون ميكنه هرچقدم بر ...

اخه من حرف مردم به ی ورمه شوهرم خیلی حساسه 

فقط فک من همچین کاریو مادرشوهرت میخواسا انجام بده،،،،بیچاره شوهرت تو همچین خانواده ای

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
چ بامزه😂😂😂 ولی خب خانواده شوهر پیش خودشون میگن باباش با خرج ما عروسی گرفته برا مامانش😐

پول شام فامیلا خودمونو که خودمون میدیم پول شام و شیرینی دوستا شوهرمم خود شوهرم میده مامانش فقط ۵۰ نفر فامیل خودشو شام میده

کار جالبی نیس بنظرم حالا خوددانید

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

هرچه قدرم برات مهم نباشه ولی مردم تو عروسی اونقدر مسخره میکنن شاید دل مادرت بشکنه یه تیکه چیزی از خانواده شوهرت بشنوه 

حوصله حاشیه داریدا 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

خب پس این نشون میده اینجام هر چی بهت بگن گوش نمیدی

وای بذارن تو سالگرد ازدواجتون

خب معلومه به‌ همسرت بر میخوره

این همه هزینه کنه بعد کلیم حرف بشنوه

اينو الان ميگيدولى همين جاتاپيك ميزنيدكه خواهرشوهرم فلان گف جاريم فلان توهينوكرد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟