2777
2789
عنوان

عروسی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 45 پست
فقط فک من همچین کاریو مادرشوهرت میخواسا انجام بده،،،،بیچاره شوهرت تو همچین خانواده ای

اره واقعا مادرشوهره با خاک یکسان بود

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب لباس عروس نباشه یه لباس سفید و شیک و خوشگل باشه به ب اقوام شوهرم نگین که واسه مادرم  میخوان چه کنن ولی پدر و مادرت بگو اون حس رو که تازه عروس داماد رو داشته باشن عکس بگیرن برقصن و بین خودت و خانواده خودت بمونه واسه مادرتم جشن بگیرین 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
اره واقعا مادرشوهره با خاک یکسان بود

تازه اینجاهم کسی تند برخورد نکرد اگ مادرشوهر بود با خاک یکسان میکردن

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
فقط فک من همچین کاریو مادرشوهرت میخواسا انجام بده،،،،بیچاره شوهرت تو همچین خانواده ای

اره کلا مادرو خواهر فوضول و دهن پاره ای داره ولی چون میدونن من اصلااااااا برام مهم نیس جمع کردن خودشونو

تازه اینجاهم کسی تند برخورد نکرد اگ مادرشوهر بود با خاک یکسان میکردن

نه اگر اونم میخواست همچین کاری کنه من مشکلی نداشتم خیلی عقده ای کسیک مشکلی داشته باشه چه اشکال داره ی نفر دیگ هم شاد شه

نه اگر اونم میخواست همچین کاری کنه من مشکلی نداشتم خیلی عقده ای کسیک مشکلی داشته باشه چه اشکال داره ...

میتونه یه لباس شیک رنگ روشن بپوشه ارایش و شینیون شیک برن عکاسی و فیلم بگیرن ولی ماشین گل زدن و لباس عروس خزه حتی خود عروسا هم دیگ لباساشون ماهی فقط ریسه مبزنن بدون تاج

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
میتونه یه لباس شیک رنگ روشن بپوشه ارایش و شینیون شیک برن عکاسی و فیلم بگیرن ولی ماشین گل زدن و لباس ...

اره بنظرم این ایده خوبیه هم مامان بابام شاد میشن هم دهن فامیل شوهر باز نمیشه