2777
2789
عنوان

با این شرایط امکان حاملگی چقدره؟

335 بازدید | 8 پست

من برای بچه دومم ۵ ماه تو اقدام بودم و سر موعد تخمک گذاری رابطه داشتیم دوسه شب پشت سرهم و باردار نمیشدم تا بعد ۵ ماه که شد ..الان بچه دومم ۱سالو چند ماهشه پریودام هنوز مثل قبل مرتب نشده .هفته پیش یه رابطه مشکوک داشتیم که شوهرم گفت فکر میکنه ....شده ..ولی من مطمئن بودم که چیزی نبوده اما این حرفش باعث شده فکر کنم نکنه دهانه رحم مقداری اسپرم ریخته باشه ..شرایطم جوری بودکه قرص اورژانسی تاریخش گذشته بود و نخوردم فرداش هم شوهرم قرص اشتباهی خریده بود ومنم روی حساب اینکه اون لحظه  اشتباه متوجه شده جدی نگرفتم..اما الان یه خورده نگرانم ..با توجه به اون سابقه ای که ۵ ماه اقدام بودیم و نمیشد ممکنه الان با یه مرتبه که اصلا اقدامی هم نبوده و شاید شاید سطحی بوده باشه بارداری اتفاق بیفته؟😰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر شوهرم بچه اولشا نزدیک۲سال طول کشید الان دومی بایک بار حامله شد اونم دم دهانه رحم

وای خدای من 😰توروخدا دعاکنین باردار نباشم..انشالله خدا به اونایی که در آرزوشن بده ..اصلا بدنم توان یه بارداری و شیردهی دوباره رو نداره