2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 113 پست

هوس باز و ریاکار بوده و هست

بعضیا نمازخوندن و ریش و پشم و انگشتر عقیق دستشون همه از روی ریاکاری و ظاهرسازیه

مگر نه اینکه طرف جای مهر رو پیشونیش بود و انگشتر عقیق تو دستش، دم از خدا و پیغمبر میزد، چندهزار میلیارد تومن پول بیت المال رو غارت کرد و رفت

همیشه از آدمای افراطی ریاکار تو زندگیم گریزانم باهمه نوع آدمی میتونم کم و بیش کناربیام اما این دسته آدمارو به هیچ وجه نمیتونم تحمل کنم 

علاوه بر چیزایی که گفتم چیزی به نام بحران میانسالی وجود داره که خیلی از خانواده ها رو پاشونده .  ...

بحران میانسالی یعنی چی؟

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشبن دست خودم بود وکالت فروش داشتم زدم ب اسم خوودم شکایتم کردبه جایی دستش بندنشد

امیدوارم خدا به دلتون صبر بده چون معلومه با اینکه اموالش رو هم گرفتید امادلتون غمگینه 

یه جا خوندم زنی به قاضی شکایت کرد تا کی میخوای اجازه بدیدمردها زن دوم بگیرند؟

قاضی گفت تا وقتی شما زنها یاد بگیرید زن دوم مردی نشید 

خدا لعنت کنه زنهایی روکه میرن رو اشیانه های چند ساله زن و مردهای دیگه میشینن

خدا لعنت کنه کسایی که به خونه ی بقیه اتیش میندازن

اینده فرزندان اون خانواده رو خراب میکنن

چند وقت پیش تو همین نی نی سایت یک نفر تایپیک زده بود اول که خیانت شده بهش و طلاق گرفته بعد چند وقت خودش نوشته بود میخوام زن دوم بشم مرده پولداره و فلان ....

تا وقتی چنین ادمای حال بهم زن و کثیفی وجود دارن ،زندگی ها هم یکی بعد از دیگری خراب میشه........

برو زندگی که داشتی رو مرور کن اگه در زندگی براش واقعا همسر خوبی نبود پس دیگه نگو داره چیکار میکنه .م ...

شما که مرد هستی.اگه گوشی  رو رمز بزاری ،حتما داری یه کار پنهانی انجام میدی که نمیخوای خانمت بفهمه؟

یه سوال دیگه چطور بعضی مردها حاضرن برا خانواده بیشتر خرج کنن تا خانمشون؟

حتی اگه سالها از ازدواج گذشته وخانمشون باعث خیلی از موفقیتهاش باشه

ود کل چرا بیشتر از خانم برای خانواده خودش احساس مسیولیت میکنه؟

نمیدونم فکر کردم پولداره. چون مردی که به زن اولش وفا نکنه و خیانت کنه دومی بهش جفا میکنه و جوابش مید ...

ببین خونه روزد ب نامم سرچت کردناش ماشین الانم پاداش بازنشستگیش توقیف شده بابت مهریه بابت نفقه بهش حکم دادن یک وپونصد بزنه هرماه ومهریه هم دونیم ولی بازهم اینکاروکرده

چرا مردا جدیدن اینقدر هول شدن؟ خدا به داد دخترای نوجوون برسه که میفتن توی دام اینا. البته دخترا خودشون باید عاقل باشن که عشق مرد فقط توی رمان و فیلماست. توی واقعیت مرد عشق نمیشناسه و خامشون نشن

ببین خونه روزد ب نامم سرچت کردناش ماشین الانم پاداش بازنشستگیش توقیف شده بابت مهریه بابت نفقه بهش حک ...

از قبل مشکلتون سر همین کاراش بود که رفتین؟

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
ببین خونه روزد ب نامم سرچت کردناش ماشین الانم پاداش بازنشستگیش توقیف شده بابت مهریه بابت نفقه بهش حک ...

مهریه ات چه جوری تعیین شد؟

الان میگن سالی یا هر ده ماهی یه سکه

خاک تو سرش 😔

واقعا متاسفم براش هیچ حرفی برای دلداریت ندارم بگم 🙁

فقط میگم خدا صبرت بده با این مرد عوضی ✋🙄

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
معمولا کسی که در مقابل رفتار خاصی عکس العمل های اغراق آمیز نشون میده ، برای سرکوب و انکار تمایلیه که ...

دخترم موااش تاکمرشه ازوقتی دخترم جوون شددائم باهاش درگیربود هی میگفت روسری سرکن اینیکی دخترم ناخن کاشت شدید دعواشون شد درحدی ک پدره زدتوسرش سروصورتشو خونی کرد کلا میگفت باید چادری باشید نمیزاشت من ی خط چشم بکشم ی لاک بزنم ولی درحدکمرنگ ارایش میکردم وخودم ارایشگرم

با چه رویی این کارو کرده؟🤔اگر برگشت خامش نشو کوتاه نیا. برا پول برگشته آس و پاسه. خوبه والا دوراشو بزنه بعد برگرده؟ راهش نده بره همون کثافت خونه ای که بوده. کوتاه اصلا نیا و از این بیشتر بکوبش زمین. خوبش کردی

دخترم موااش تاکمرشه ازوقتی دخترم جوون شددائم باهاش درگیربود هی میگفت روسری سرکن اینیکی دخترم ناخن کا ...

بله معمولا همینجوره . 

الان خوشحال نیستین که بالاخره  دندون خراب  رو کشیدین؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟