2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم موااش تاکمرشه ازوقتی دخترم جوون شددائم باهاش درگیربود هی میگفت روسری سرکن اینیکی دخترم ناخن کا ...

یا خدا🥺دلم برای دخترات سوخت چقدر اعتماد به نفسشونو گرفته. پوشش ما حق انتخاب ماست نه یک مشت نر تازه به دوران رسیده. خدا به دلت صبر بده

خوب این موارد که گفتین که شامل همه مردا نمیشه درصد کمی اینجوری هستن.

من سوالم اینه که چه جوری یه مرد فکر میکنه که این کار رو میکنه؟

یعنی زنش رو دوست نداره یا فکر میکنه اونها بیشتر احتیاج دارن؟(در حالیکه وضعشونم عالیه)

ودر مورد گوشی  آیا واقعا کاری میکنه یا شخصیت پنهانکاری داره؟(از دید یه مرد جواب بدین)

کثافت میگه طلاق نمیدم منتظره همه چیوببخشم

بگو باشه در مورد طلاق اصلا نقطه ضعف نشون نده. بگو نمیخوام شوهر کنم که طلاق نمیدی نده 🙂 حتی اگه برات سخت باشه . مهم اینه که کشیدی رفته . حالا ثبت بشه یا نشه . 

چند سالته؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
با چه رویی این کارو کرده؟🤔اگر برگشت خامش نشو کوتاه نیا. برا پول برگشته آس و پاسه. خوبه والا دوراشو ...

برنگشت کلا هرسری میفتاد ب التماس دوبارازش طلاق گرفتم برم گردوند باالتماس هربار ولی این بار اصلا نه زنگ زد نه پیام یهو استوری گذاشت وتمام منم رفتم تواتاق خواب دیدمشون وتحویل کلانتری دادم وشکایت رابطه نامشروع کردم اصلا ایندفه برام سواله چرابرعکس هربارعمل کرده نه دیگه برگشتی درکارنیست تورختخواب باچشام دیدم مگه خیلی بی شخصیت باشه ادم همچین ادمی وراه بده ب زندگی هربارچت میددیم جدامیشدم نمیموندم ایندفه ک دیگه ....

تموم شد برام گورباباش درحال طلاقم

بهتر 😍 

خب خداروشکر 🤗

خیلی خوشحال شدم برات🤩😍

تونستی خودتو بکشی کنار... تونستی ازون لجن نجس خودتو دور کنی 👌

ایول داری 👍

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من سوالم اینه که چه جوری یه مرد فکر میکنه که این کار رو میکنه؟ یعنی زنش رو دوست نداره یا فکر میکنه ...

نه این نیست که زنش رو دوست نداره چون همه ما تعهد بنیادین به خانواده داریم ولی تا حدی که تعادل رعایت بشه.در مورد گوشی نه دلیلی نداره مخفی کاری کنه 

برنگشت کلا هرسری میفتاد ب التماس دوبارازش طلاق گرفتم برم گردوند باالتماس هربار ولی این بار اصلا نه ز ...

قبلن هم اشتباه کردی که برگشتی. الان هم دیگه خیلی آدم بی شعور میشد اگر میخواست برگردی. خودش فهمیده چه کرده. حق و حقوقتو تمام کمال بگیر و ببوسش بزارش کنار بزار با همونا خوش باشه تا عدالت خدا وارد زندگیش بشه

من همیشه فکر میکردم جو اینجا مسموم شده و خیانت رو زیاد بولد کرده

تا اینکه چند روز پیش خیانت دو تا مردای فامیل رو شنیدم که هنوزم تو شوک هستم 

زندگی ای که با عشق شروع شد و به جدایی با دو تا بچه بی گناه داره ختم میشه متاسفانه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
۴۰ سالمه

از منم کوچیکتری من تازه پسرم چهار سال و نیمشه 😁 به هر حال از ۴۰ سالگی دیگه تمایل به آرامش تو وجود آدم شکل میگیره . الان کامنت بالاییتو دیدم نوشتی قبلا هم چت کرده و فلان . 

واقعا به نطر من در مورد کتک و اعتیاد و خیانت اولین اشنباه آخرین اشنباهه . معدودی از آدما هستن که دیگه تکرار نکنن . 

منم با اولین آثار خیانت از همسر اولم جدا شدم. متاسفانه دیدم  خانوما همینجا میگن خیانت در حد فلان . بابا خیانت حد نداره مثل سرسره ست . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟