2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 113 پست
عزیزم در مورد همه یه جور قضاوت نکن من پدرم مذهبی بود ومرد فوق العاده خوبی هم بود به خاطر دختراش ما ...

شما اگه درست خونده بودی متوجه میشدی که من قضاوت نکردم ایشون تو نوشته هاش گفته چرا مذهبی بوده اینکارو کرده  من دلیلشو نوشتم که چیه 

درمورد پدر شماهم خدا میدونه خوبه یا بد منو شما نمیتونیم

دلیلش اینه ادمای ساده مثل شما فکر میکنن اگه یه نفر جا نماز اب بکشه ادم خوبیه ولی اگه کسی اینجور نباش ...

نه من باوجودیکه ۱۴ سالم بود متوجه شدم ادم کثیفیه پدرومادرم متوجه نشدن وگول نمازشوخوردن بعدشم ک درجا دوتابچه خدابهم داد ونتونستم چشمموروشون ببندم وبگذرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه درست خونده بودی متوجه میشدی که من قضاوت نکردم ایشون تو نوشته هاش گفته چرا مذهبی بوده اینکارو ...

چرا عزیزم من وتمام فامیل وهمسایه ها وهرکسی میشناختش ،همه متفق القول بودن رو مردونگیش وخوب بودنش

اینقدر خوب بود که چند روز قبل از مردنش به همه گفت که از دنیا میره

من خودم مذهبی نیستم الان.ولی آدمهای خوب مذهبی زیاد دیدم وهمینطور آدمهای بد مشروب خور وبرعکس

همه رو به جور نبین.فقط به واسطه مذهب

میگه تقصیر خودم بود که اینجوری شد همش تحقیرش میکردم وباهاش دعوا میکردم تا حدودی راست میگه.چون من ا ...

خوب مرد من شخصیتش ازول مشکل داشت ولی اره اینم تحصیلکرده بود وزبوندار وخوش تیپ واقعا طوری بود ک بعداون سخته انتخاب چون ازصدتامرد یکیش خوش تیپه و زبوندار وتحصیلکرده پولدارنبود حقوقش ده تومن ک همش میره واسه قسطا الان دوتومن براش میمونه وتنااایرادش هیز بودنش یود وخیانتاش انکارنه انکار زن داره انگارمجردبود ودنبال هیجان توروابطای مختلف 

نه من باوجودیکه ۱۴ سالم بود متوجه شدم ادم کثیفیه پدرومادرم متوجه نشدن وگول نمازشوخوردن بعدشم ک درجا ...

اخ عزیزم امان از این پدر و مادرا ساده لوح امان از افراد ظاهر بین از صمیم قلبم واست ناراحتم مخصوصا که گناهیم نداری مطمئن باش بهترین راه برات اینکه بگذری بری نمیگم بلخشا میگم بگذر یعنی شدید ازش فاصله بگیر دیگه نه خوشبختی نه بدبختی اون برات مهم نباشه فقط خودت تو هیچی کم نداشتی اون شیطانه

چرا عزیزم من وتمام فامیل وهمسایه ها وهرکسی میشناختش ،همه متفق القول بودن رو مردونگیش وخوب بودنش این ...

عزیز متوجه نیستی من نوشتم افراد به ظاهر مذهبی یعنی افراد درو که از هر دسته ای میتونن باشن واقعا نمیگیری نمیدونم چی بگم

درمورد ادما هم ادما درو همسایه چیزی نمیگن خدا باید بگه نکه من بگم پدرت ادم خوب یا بد میگم قضاوت با خدا

بازم اگه متوجه نشدی برو نوشته اسی رو بخون بعد پی ام منم بخون تا بفهمی اگرم نفهمیدی بیخیال دیگه چون من نمیدونم چجوری برا کسی که نمیگیره توضیح بدم

شما هی میگید قضاوت مشروب خور من میگم بابا این چرتا پرتا چیه من  جواب نوشته های اسی رو دادم کلی که ننوشتم جواب اسی متوجه ای جواب نوشته های استارتر شما قاطی کردی با کلی گویی این کلی گویی نیست جواب سوال مشخصه