2777
2789
عنوان

چقدر یه انسان میتونه پر رو باشه

122 بازدید | 10 پست

سلام ، من یه تایمی با یه شخصی تو رابطه بودم اخیرا که خب مراوده خانوادگی داریم باهم . یکی از دلایل جدایی من از این شخص این بود که فکر میکرد خودش اشرف مخلوقاته و این داستانا و من سال کنکورمه و حوصله دراما و داستان ندارم ، یعنی حوصله که چه عرض کنم حتی وقتش رو هم ندارم  ... حالا کاملا جدی بعد از گذشت مدتی ، از من خواست کارنامه ازمون ازمایشی اخیرم رو براش بفرستم . ایشون به شدت مخالف این بود که من کنکور هنر بدم و میگفت باید رشته خودم رو ادامه بدم و دانشگاه رشته ی اونو بخونم ! و من برای تموم شدن پیگیریاش از دوستای مشترکمون خواستم بهش بگن من قصد دارم کنکور رشته خودم رو بدم . بعد یه مدت نمیدونم از کجا فهمیده که من قصدم همون کنکور هنره ، بعد بحثی که با یکی از دوستامون داشته سر این موضوع ، ازم خواسته واسش کارنامه بفرستم . همچنین گفته که تو منو سرکار گذاشتی و چمیدونم از خوب بودن من سو استفاده کردی ، چمیدونم نزدیکیه ساله وقت منو هدر دادی ، تو خیلی بچه ای که دست به همچین کارایی میزنی ، تقصیر منه که فکر کردم تو هم سطح منی و این توهین به شعور خودم بود و در ادامه گفته که اشتباه از من بود که به دختر لوس و دنبال شوهری مثل تو نگاه کردم !

در صورتیه که من چند وقت پیش بهش گفتم بیا فعلا همه چیز رو تموم کنیم و فکر میکردم تموم شده .

واقع نمیدونم چطور از اون دوستم معذرت خواهی کنم بابت بیشعوری این بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل روانیا رفتار میکنه

تو اگ راست میگی عاقلی سمتش نرو مگه پسر قحطیه بزار بقول خودش بره همسطح خودشو بگیره

تو هم چیزی کم نداری دنبال ارزوهات برو نزار یکی برات چپ و راست تعیین کنه  تو فقط یبار حق زندگی داری پس با انتخاب خودت زندگی کن

تو اگ راست میگی عاقلی سمتش نرو مگه پسر قحطیه بزار بقول خودش بره همسطح خودشو بگیرهتو هم چیزی کم نداری ...

اخه من که ازش نخواستم منو بگیره ، حتی یه بار مثل بقیه دخترا گوشیو چمیدونم اینا رو چک نکردم و یا حتی پر رویی نکردم در مقابلش که هم میگه تو دنبال شوهری

خب پس اگ برگشتی بازم بهت بی احترامی کرد حقته باز نگی اینجوری کرد اینجوری گفت

اخه اولین باری بود که اینطوری و با این لحن حرف میزد و اینکه گفتم دوستش دارم نگفتم برمیگردم بهش