سلام ، من یه تایمی با یه شخصی تو رابطه بودم اخیرا که خب مراوده خانوادگی داریم باهم . یکی از دلایل جدایی من از این شخص این بود که فکر میکرد خودش اشرف مخلوقاته و این داستانا و من سال کنکورمه و حوصله دراما و داستان ندارم ، یعنی حوصله که چه عرض کنم حتی وقتش رو هم ندارم ... حالا کاملا جدی بعد از گذشت مدتی ، از من خواست کارنامه ازمون ازمایشی اخیرم رو براش بفرستم . ایشون به شدت مخالف این بود که من کنکور هنر بدم و میگفت باید رشته خودم رو ادامه بدم و دانشگاه رشته ی اونو بخونم ! و من برای تموم شدن پیگیریاش از دوستای مشترکمون خواستم بهش بگن من قصد دارم کنکور رشته خودم رو بدم . بعد یه مدت نمیدونم از کجا فهمیده که من قصدم همون کنکور هنره ، بعد بحثی که با یکی از دوستامون داشته سر این موضوع ، ازم خواسته واسش کارنامه بفرستم . همچنین گفته که تو منو سرکار گذاشتی و چمیدونم از خوب بودن من سو استفاده کردی ، چمیدونم نزدیکیه ساله وقت منو هدر دادی ، تو خیلی بچه ای که دست به همچین کارایی میزنی ، تقصیر منه که فکر کردم تو هم سطح منی و این توهین به شعور خودم بود و در ادامه گفته که اشتباه از من بود که به دختر لوس و دنبال شوهری مثل تو نگاه کردم !
در صورتیه که من چند وقت پیش بهش گفتم بیا فعلا همه چیز رو تموم کنیم و فکر میکردم تموم شده .
واقع نمیدونم چطور از اون دوستم معذرت خواهی کنم بابت بیشعوری این بشر