2777
2789
عنوان

آیا طلاق بهترین راهه

256 بازدید | 35 پست

شنیدم میگن ازدواج یعنی رشد پیشرفت من از وقتی که ازدواج کردم پس رفت داشتم 

آزادیم رفت یعنی زندانی شدم حتی از بیماری بمیرم یا از گرسنگی  نمیتونم  برم باید خودش بیاد ببره یا مادرش با هزار منت بره بعد با هزار التماس

۲ خرجی درست حسابی نمیده سالی ی دست لباس نمیخره حتی راحتی 

۳ توحین تحقیرش تو جمع همیشه هست جلوی خانوادش منو خانوادمو حتی میکنه حرف منو ب مادرش میگ ب خواهرش پدرش 

۴حتی تنها هستیم هم من نمیتونم حرف دلم و بهش بگم سریع گارد میگیره قهر میکنه فحش میده ب خودش میگیره 

۵ ب احتیاجاتم رسیدی نمیکنه توجه نداره یچیز کوچیکی رو اونقدر میگم آخر خودم یادم میره 

۶دکتر نمیبره میگه مریضی باید بابات ببره هر جا میرم پول ندارم نمیده

۷ انتظار کار ۲۴ ساعت ازم داره شام ناهار صبحانه بچه ظرف کارگر مرغ حیاط نگهبانی آخه تو حیاط پدرشه میگ مواظب وسایلم باش نبرن 

۸ خانوادم میان میره بی احترامی میکنه خونه پدرم نمیبره دوماه دوماه ک اصلا میبره میگه ده دقیقه سر ۱۵ دقیقه پا میشه 

۹ ب بابام پیام داده نیا خونه ما 

اگ جزئیات میخواین ب تاپیکهای قبل سر بزنین

از چیه این تحفه بچه دار شدی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل نداشتم

چندسالشه بچت 

شوهرت چند سالشه؟ 

خوبی داره آیا؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
۳۳ بچه ۳والا خیلی فکر کردم شما بگو من ببینم داره یا ن

وا عزیزم شوهر توعه تو باید بگی خوبی داره یا نه

بله بهترین راهه 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عزیزم زندگی دو طرفه هست،

همیشه مرد مقصر نیست،حرفای دو طرف رو شنید

بنظرم برو مشاور،ولی اینو بدون طلاق خیلی خیلی سخته

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

کسی نمیتونه راجب زندگی شخصی افراد نظر بده این انتخابه توعه ممکنه طلاق بهترین راه باشه ولی بنظر من طلاق اخرین راهه نه بهترین

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم