2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه وماشبن ب اسم منه یک سوم حقوقش بابت مهریه فقط دوتومن حقوق واسش میمونه اس وپاسه دختره دنبال چیشه

نمیدونم فکر کردم پولداره. چون مردی که به زن اولش وفا نکنه و خیانت کنه دومی بهش جفا میکنه و جوابش میده. باور کن همین زودیا ولش میکنه. اطرافم یکی دیدم زن دومش یک روز در هفته به زور خونست. تمام اموال شوهره رو به نام زد منتظره شوهره بمیره سه دونگ خونه هم برداره اینطور آدما زیادن. و تقریبا ۳۰ سال تفاوت سنی دارن

معمولا کسی که در مقابل رفتار خاصی عکس العمل های اغراق آمیز نشون میده ، برای سرکوب و انکار تمایلیه که داره 

مردی که نمیذاره زنش آرایش کنه یا لاک بزنه ، آرایش و لاک براش جذابه . مردی که نمیذاره زنش تنها بیرون بره ، زن تنهایی که ببرون میچرخه براش جدابه . 

ما تا یه سنی میتونیم تمایلاتمونو پنهان کنیم . بعدش یا خودشون ظاهر میشن یا عوارض ناشی از فشار درونی. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

اتفاقن ازمردای تواین سن بیشترازجوونابایدترسید من همیشه به همه ی دخترااین نصیحتومیکنم یوقت باچنین مردایی زیاداعتمادنکنیدبگیدمثل پدرمه یاحتی پدربزرگم واقعن بایدازشون دوری کرد 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
سه تادارم ۲۵ ساله ۲۴ ساله و۱۰ ساله

تف تو این دنیا واقعا

از روو بچه هاش خجالت نکشید😑

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
ولی انکاربین مردا افتخارم کرده ب کارش خیلی تاییدشده کارش 

شاید در ظاهر اینطور باشه ولی در واقعیت نیست،صددرصد نیست

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...