2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 113 پست
من همیشه فکر میکردم جو اینجا مسموم شده و خیانت رو زیاد بولد کرده تا اینکه چند روز پیش خیانت دو تا م ...

آره خیانت که هیچی

ترک کردن خانه وزن وبچه دیدم .که اولشم عاشقانه شروع شد

مرده رفته با یکی دیگه همخونه شده .بدون اینکه زنش رو طلاق بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تو سن و سال ماها خیانت ببینیم اونم با یه دختر جوون ، واقعا سنگینه . درکت میکنم. آدم یه حس دیگه ای به جز حس معمول خیانت دیدن بهش دست میده . 

امیدوارم به زودی آرامش و رضایت درونی رو بچشی و جدا شدن از این آقا شروع بهترین سالهای زندگیت باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
از منم کوچیکتری من تازه پسرم چهار سال و نیمشه 😁 به هر حال از ۴۰ سالگی دیگه تمایل به آرامش تو وجود آ ...

بعدجداشدنت جقدرطول کشید حالت خوب شه وبه زندگی برگردی راستش من هربار جدامیشدم ولی این برمیگشت وباهرباربرگشتنش حالم بدتر میشد ک مجبورم باااش ادامه بدم واقعا خدااین باردوستم داشت ک باچشمام دیدم وانگار برام تموم شد ولی خوب  میدونم ک اینده سختیودرانتظارمه

کاری که این آقا کرده مصداق عسر و حرج برای شماست میتونید از دادگاه تقاضای طلاق کنید خصوصا ک بدون اجاز ...

فعلا شکایت کردم تاحکم بدن مث اینکه میگن صیغه این حقو وواس زن اول ایجادنمیکنه وازطرفی اون دختررفته نگهش نداشته یاحالا خودش ول کرده رفته نمیدونم شایدم منتظرن اباازاسیاب بیفته ب هرحال نمیدونم

دلیلش اینه ادمای ساده مثل شما فکر میکنن اگه یه نفر جا نماز اب بکشه ادم خوبیه ولی اگه کسی اینجور نباشه ادم بدیه میان دخترشونو به همون ادم میدن و بالاخره خدا هم اون بالا حساب این افراد میرسه و بهشون نشون میده نباید از رو ظاهر کسیو قضاوت کنن

کثیف ترین ادما همین افراد به ظاهر مذهبین چون عبادتشونم بخاطر رسیدن به حوریای بهشتیه

بعدش چی شده زندگی اون مرد

هیچی.فعلا که داره با اون دختره تو تهران زندگی میکنه

خانم خودش خوشگل تر وخوش قد وقامت تر واز خانواده بهتر

خانمش هم شوهره رو دوست داره ونمیخواد طلاق بگیره

یه پسر دانشجو دارن

امید داره که برگرده.اونم میگه نمیام

امیدوارم خدا به دلتون صبر بده چون معلومه با اینکه اموالش رو هم گرفتید امادلتون غمگینه  یه جا خ ...

عزیزم من خودم خیانت دیدم درحدچت وجداشدم ومردی ب خواستگاریم اومد وگفت همسرش درحال جداییه وتاپیک زدم اینجاسوال کردم همه گفتن قبول نکن به اون اقا گفتم صرف اینکه شمامیگید من قبول ندارم عمسرتون باید بیاد وبگه ک دوستون نداره ودارین جدامیشیدوقبول نکردم زنش بشم راضی نشدم اینوکاروبکنم من 

هیچی.فعلا که داره با اون دختره تو تهران زندگی میکنه خانم خودش خوشگل تر وخوش قد وقامت تر واز خانواده ...

چقدر خانومش بی شخصیته یعنی منو تیکه تیکه کنن دیگه این مردو راه نمیدم

دلیلش اینه ادمای ساده مثل شما فکر میکنن اگه یه نفر جا نماز اب بکشه ادم خوبیه ولی اگه کسی اینجور نباش ...

عزیزم در مورد همه یه جور قضاوت نکن

من پدرم مذهبی بود ومرد فوق العاده خوبی هم بود

به خاطر دختراش مادرم رو تحمل کرد وجدا نشد

عزیزم من خودم خیانت دیدم درحدچت وجداشدم ومردی ب خواستگاریم اومد وگفت همسرش درحال جداییه وتاپیک زدم ا ...

اون شما نبودی ، شما الان گفتی سه تا بچه داری ۲۵ و۲۴ و ۱۰ 

اون کسی که من میگم یه خانوم ۲۷ ساله بود 

دلش یه لندکروز و ویلا و فلان خوش بود 

با همه هم دعوا میکرد مثل شما صبر نمیکرد گوش بده واز همسرشم طلاق گرفته بود

بعدجداشدنت جقدرطول کشید حالت خوب شه وبه زندگی برگردی راستش من هربار جدامیشدم ولی این برمیگشت وباهربا ...

من بچه بودم جدا شدم بیست ، بیست و یک سالم بود بعدشم چهارده سال ازدواج نکردم .‌

چون بچه بودم خوب یکم طول کشید حالم خوب بشه . اصلا نگو آینده سختی در انتظارمه . اون حسی که گفتم و میدونی کدوم رو میگم طبیعیه . مثل آبریزش بینی تو سرما خوردگیه . 

تو قدرتمند و زیبا هستی . فقط شاد باش، ورزش کن حتما . با خانومای هم سن و سالت فعالیت کن بچه هات بزرگن برو کوه برو پارک کتلت بخور برگرد 

بعدا اگه خواستی حتی میتونی یکی رو وارد زندگیت کنی . 🙂

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
چقدر خانومش بی شخصیته یعنی منو تیکه تیکه کنن دیگه این مردو راه نمیدم

میگه تقصیر خودم بود که اینجوری شد

همش تحقیرش میکردم وباهاش دعوا میکردم

تا حدودی راست میگه.چون من از اول ازدواج در ارتباط نزدیک باهاشون بودم ودیدم این رفتارهاش رو

ولی خوب مرده هم خیلی خوش قیافه ،پولدار وسرزبون دار وتحصیلکرده بود.خلاصه رو هوا میزدندش