2777
2789
عنوان

دعوا و قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 37 پست
همسرت من مغروره ی ماهم قهر باشه نمیاد برای آشتی 

وا ما هشت ساله ازدواج کردیم بعد دعوا اصلا قهر نمیکنیم نهایتش نیم ساعت باهاش حرف نمیزنم شوهرم اصلا قهر نمیکنه مرد و چ ب قهر 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ما هشت ساله ازدواج کردیم بعد دعوا اصلا قهر نمیکنیم نهایتش نیم ساعت باهاش حرف نمیزنم شوهرم اصلا قه ...

خوش بحالتون ک قهر نمی‌کنید من الان حالم گرفته س تو خونه میبینمش با اینکه از دستش دلخورم ولی دلم براش پر میکشه 

همسر من درون گراست با رفتارش دیونه ت میکنه 

ولی نمیاد منت کشی بعیده

بعید میدونم . البته به شخصیتش بر میگرده.

با شخصیتی ازش سراغ دارم بعیده بیاد آشتی درون گراست با رفتارش دیونه ت میکنه حالم خیلی گرفته س  ولی دلم براش پر میکشه 

اصن کادو اینجور چیزا زیاد بلد نیست کل عمرش درس خونده

با شخصیتی ازش سراغ دارم بعیده بیاد آشتی درون گراست با رفتارش دیونه ت میکنه حالم خیلی گرفته س  و ...

چه جالب خیلی  به اخلاق همسرم شبیهه. چند سال پیش نزدیک به یک هفته قهر بودیم باورم نمیشدیه روز با شیرینی اومد خونه و آشتی کردیم . اگه اینکارو نمیکرد من  اصلا قصد آشتی نداشتم خیلی دلم ازش پر بود. 

خوش بحالتون ک قهر نمی‌کنید من الان حالم گرفته س تو خونه میبینمش با اینکه از دستش دلخورم ولی دلم براش ...

والا شوهر منم خیلی سرده ولی اصلا قهر نمیکنه 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
چه جالب خیلی  به اخلاق همسرم شبیهه. چند سال پیش نزدیک به یک هفته قهر بودیم باورم نمیشدیه روز با ...

خوش ب حالت ک آشتی کرده ولی همسر من بعید میدونم این کارو کنه عین خیالش نیست یا نمیدونم شاید میخواد لج منو دربیاره 

سرده یعنی تو روابط جنسی هم سرده یا اخلاقش سرده؟

ن بابا اخلاقش سرده زیا ن ولی سرده وگرنه تو رابطه ک .... هر باری ک دعوا کنیم بعدش رابطه میخواد 

ن بابا اخلاقش سرده زیا ن ولی سرده وگرنه تو رابطه ک .... هر باری ک دعوا کنیم بعدش رابطه میخواد 

چ جالب یعنی بعد دعوا میگه رابطه میخوام😂ای کاش مال منم اینجوری بود...همسر من ۱ ماه قهر باشه اصلا از رابطه هیچی نمیگه 

چ جالب یعنی بعد دعوا میگه رابطه میخوام😂ای کاش مال منم اینجوری بود...همسر من ۱ ماه قهر باشه اصلا از ...

نمیگه ....😅😅😅اصلا شوهر من زیاد حرف زدن دوست نداره با کاراش ثابت میکنه دوسم داره و بعد دعوا زیاد عذر خواهی نمیکنه با کاراش ثابت میکنه پشیمونه البته من از اون دسته ادما هستم ک از دلبری کردن فقط رو اعصاب یار رفتن و بلدم

نمیگه ....😅😅😅اصلا شوهر من زیاد حرف زدن دوست نداره با کاراش ثابت میکنه دوسم داره و بعد دعوا زیاد ع ...

پس همسرتم حق داره آخه میری رد اعصابش

همون ک رابطه میخواد یعنی باهات آشتی کرده پشیمون شده😂😂

پس همسرتم حق داره آخه میری رد اعصابش همون ک رابطه میخواد یعنی باهات آشتی کرده پشیمون شده😂😂

اره من همیشه میگم گند اخلاقم ولی از سرشم زیادیم راستی تو پیش قدم شو واسه آشتی چ اشکالی داره¿¿¿¿¿¿

اره من همیشه میگم گند اخلاقم ولی از سرشم زیادیم راستی تو پیش قدم شو واسه آشتی چ اشکالی داره¿¿¿¿¿¿

نمیخوام پیش قدم بشم قبلا ک دعوا و قهر بودیم من پیش قدم میشدم و منت کشی میکردم عادت کرده هیج وقتم اینجوری تا حالا دعوا نکرده بودیم ب این شدت اصلا باهام حرف نمیزنه حتی سلام و خدافظی هم نمیکنه 

همین نیم ساعت پیش رفت سر کار با این جلو چشمش بودم ولی بدون خدافظی درو کوبید به هم رفت خیلی ناراحت شدم