2777
2789
عنوان

مامانا به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی وایسم تا کی ؟

بچه به بچه فرق داره ، ببین هروقت تونست بهش یاد بده 

پس من ۱.۵ سالگی یاد گرفت ولی نمیتونست زیاد خودشو نگه داره از موقعی که اعلام میکرد تا برسه به دسشویی نیم دقیقه طول میکشید،  دیدم اذیت میشه دوباره پوشک کردم ۲.۵ سالگی راحت از پوشک گرفتم

باید شرایط براش فراهم کنن علاقه مند بشه

میشه بگید چجوری و از کی

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه به بچه فرق داره ، ببین هروقت تونست بهش یاد بده پس من ۱.۵ سالگی یاد گرفت ولی نمیتونست زیاد خودشو ...

که اینطور . ممنون از راهنماییت مامان گل 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

میشه بگید چجوری و از کی

پسر خودم ۱۶ ماهشه دو شه ماه دیکه اماحان میکنم ببینم چجوریه.اول باید بدن بچتو ببین پوشکش باید حداقل دوساعت تو روز خشک باشه.برای دستشویی قصری بخر

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شوخی میکنی!هفت ماهگی؟مگه میشه مگه داریم!

پسر من دو سالش بود چند روز پوشک نکردم خواستم ترکش کنه دیدم هنوز آمادگیش نداشت نمیتونست بگه،دو سال و نیمی خودش دیگه پوشک بدش میومد درش آورد و خیلی راحت از پوشک گرفته سد

کلا از دو سالگی باید شروع کنی،اگه دیدی سخت بود برا بچه بدون آمادگی نداره تا سه سالگی دوباره تلاش کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چهار سالگی دیگه خیلی دیره نهایت دو سالگی باید پروسه کامل بسته بشه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

اصلا بچه رو با بچه دیگه مقایسه نکن من دوتا پسر دارم یکیشون۱۸ماهگی قشنگ یادگرفت حتی از۸ماهگی شبا پوشکش نمیکردم تا صبح خشکه خشک بود الان داداشش۲سال ونیمی تازه پوشک روزو ازش گرفتم الان۴سالشه شبا هنوز پوشکش میکنم دوتا برادر عین هم نیستن توقع داری بچت عین بچه های عمش باشه!!!!!

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

اینو اگه از مامانت میپرسیدی بهتر بود 

مگه بچه مد و فشن هست هر کی هر کاری کرد شما هم بکنین 

کمر بچه ت  ۷ ماهگی خدا میدونه چی به سرش میاد 

بزارین استخون ش محکم بشه بعد ببرین پی پی کنه 

همون ۱ سال نیم بهترین موقع هست یا اگه دوست داری زودتر بگیریش حداقل ب زار روی پای خودش وایسه بعد اینکار و انجام بده 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

یعنی وایسم تا کی ؟

طبق اینستا ن بچه بزرگ کن ن تصمیم بگیر

از دوسال نیم تا سه سالگی وقتش اروم اروم یادش بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)