2777
2789
عنوان

دعوا و قهر با شوهر

718 بازدید | 37 پست

با خانواده عمو همسرم قطع رابطه ایم خیلی بهمون توهین کردن،بعد همسرم بدون اینکه به من بگه رفته پول بهشون قرض داده هیچ ضامنم شده که وام بگیرن با اینکه خودمون پول لازم داریم،بهش گفتم چرا این کارو کردی چرا به من نگفتی میگه اگه میگفتم نمیذاشتی. با هم بحث و دعوا شدید کردیم هرچی از دهنمون در اومد ب هم گفتیم دستشو آورد بالا بزنه منو ولی نزد(البته دست بزن نداره) منم میخواستم لب تاپشو بکوبم تو دیوار کلا اخلاقش اینجوریه به همه کمک میکنه 

الان ۴ روزه قهریم با هم حرف نمیزنیم حتی نگاهم نمیکنه  

آنقدر حالم گرفته س محل کارمم اصلا تمرکز ندارم نمیتونم کار کنم 

چکارش کنم اخلاقش اینجوریه

ولی دلم براش تنگ شده ولی دوست ندارم آشتی کنم

الان چکار کنم ب نظرتون؟

خودت مدیریت مالیو دست بگیر

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی نمیشه

پول باندازه خرید خونه بذار تو کارتش.بقیشو حساب باز کن بریز تو بانک.پول ک دستش نباشه نمیتونه بذل و بخششم بکنه.

البته من شخصا با قرض دادن مشگل ندارم اما شما ک داری اینکارو بکن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

خوبه فقط بت توهین کردن

اگ کتکت میزدن شوهرت کلیه ش رو هم میداد بشون😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اتفاقا اینم‌ حسابی مغروره ولی قلبش مهربونه .درسته میاد آشتی ولی اگه مقصرمن باشم حتما باید ازش عذرخوا ...

اگه نیمومد آشتی چی؟دلم نمیخواد آشتی کنم خودمو کوچک کنم