2777
2789
عنوان

دعوا و قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 37 پست
نمیخوام پیش قدم بشم قبلا ک دعوا و قهر بودیم من پیش قدم میشدم و منت کشی میکردم عادت کرده هیج وقتم این ...

والا چی بگم 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جای من بودی چکار میکردی  ولی من الانم دلم براش تنگ شده با  دلخورم

والا من هر چه قدر دلخورم باشم شب و میرم بغلش میکنم میخوابم صب باهاش حرف نمیزنم من زیاد احساسیم نمیتونم ازش دور بمونم الانم ۴و۵ روزه رفته مسافرت کاری دلم واسش لک زده 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
والا من هر چه قدر دلخورم باشم شب و میرم بغلش میکنم میخوابم صب باهاش حرف نمیزنم من زیاد احساسیم نمیتو ...

آخی خوش ب حالت...منم دلم براش تنگ شده ولی هم از دستش دلخورم هم اینکه میترسم بر بغلش کنم پسم بزنه و ضایع شم 

ببخشید عزیزم  امشب وققتو گرفتم من هم دلم گرفته بود هم تنها بودم

آخی خوش ب حالت...منم دلم براش تنگ شده ولی هم از دستش دلخورم هم اینکه میترسم بر بغلش کنم پسم بزنه و ض ...

خواهش میکنم چند ساله ازدواج کردی

تقریبا ۵ ساله ازوداج کردیم. ۵ سالم دوست بودیم با هم

وا تو این ده سال چطور زیاد وابسته نشدید عجیبه چطور میتونین دور از هم بخوابین نمیدونم 

وا تو این ده سال چطور زیاد وابسته نشدید عجیبه چطور میتونین دور از هم بخوابین نمیدونم 

خیلی سخته خیلی 

حداقل برای من ک دیونه کننده ست  

برای همسرم سخته ولی خوب مغروره