2777
2789
عنوان

همسرم از بچمون بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 71 پست
ینی هزینه بچشم نمیده🙄عجب آدمیه عجب بابایی😐

نه میده،من میگم شاید یه جایی بخواد باهاش مثل رفتاری که با من داشت رو داشته باشه،نمیتونم مطمئن باشم تا وقتی که خودم مستقل نشدم از یه بچه هم بتونم حمایت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی بچه ای رو ب دنیا اوردی ک مادرش خود خواهه پدرش بی مسئولیت فکرشو بکن تو برای حس مادر بودن خودت چ ...

شاید درست بگی ولی من خواستم از خودم برای کسی بگذرم که باردار شدم،حتی اگر نتیجشم اینی باشه که میگی خودخواهی یا هر چیزی من برای ادامه زندگیم بهش نیاز داشتم که به یکی عشق بورزم برای یکی تلاش کنم،فکر کردم من اگر بودم خوشحال میشدم یکی همچین چیزی رو برام میخواست،در ثانی زندگی واقعی اونی نیست که فکر میکنی،من اگر باردار نمیشدم بخاطر تنبلی ممکن بود هیچ وقت نتونم مادر بشم،اینکه همین مرد ممکن بود بخاطر بچه دارن نشدن ازم جدابشه مهم نیست، داغ مادر نشدن بدتر بود برام،من تموم تلاشمو میزارم برای اینکه موفق باشه و سالم زندگی کنه،اون زندگی ای که خودم میخواستمو نداشتم،برای همین از الان نگرانشم،همه اینایی که شما میگی رو من گذروندم حتی تو کارهام شکست خوردم،بعضیا تو همون تحقیقات اولیه شکست خوردن حتی شروع نکردم ،هفت ساله دنبال کارم،تا همین چند ماه پیش جدی نمیگرفتم فکر میکردم بزارم بعد از تموم شدن درسم که تو رشته خودم شاید جذبم کنن😊ولی این چن وقت فهمیدم کار سختیه کسی منو نمیخواد همه سابقه میخوان،یجایی الان کارآموزم،دارم برای استخدامی هم میخونم،ولی همچنان نگرانم چون کاری ندارم،اینا تلاشهاییه که نتیجه نداده

وقتی از لحاظ نگهداری بچه مشکلی نداری خب پس برو . یا خیاطی یاد بگیر یا کار ارایشگری درامد خوبی دارن

خیاطی مبتدی بلدم،اگر تو آزمون قبول نشم آخرین امیدم اونه،کسی چرخکار نمیخواد،شهرمونم کوچیکه سخته کار پیدا کردن،از طرفی هر کاری رو نمیزارن خانوادم انجام بدم،برام مهم نیست مغازه داری هم میرم،ولی نمیزارن خانوادم

اسی ما زنا چون بچه تو وجود ما شکل میگیره احساسمون بیشتره مردا تا بچه رو نبینن آن چنانی بهش احساس ندا ...

امیدوارم اینطور بشه،هر چند الان ازش بدم میاد،ولی برای بچم بهتره،فعلا آرزوم همینه

خیاطی مبتدی بلدم،اگر تو آزمون قبول نشم آخرین امیدم اونه،کسی چرخکار نمیخواد،شهرمونم کوچیکه سخته کار پ ...

خب خودت چرخ و سردوز بخر . استوری بزار ترکت پخش کن که تو خونه خیاطی کنی . درامدش خیلی خوبه . یکیو میشناسم از همین طریق واسع خودش ماشین خرید

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

چرا باید با آدمی که تو رو نمیخواد بمونی و زندگی کنی و منت بزاره سرت

آره کار درست و عقلانی ای نیست،ولی جداشدن برام سخت تره،بهش خیلی فکر کردم به این نتیجه رسیدم برام مهم نباشه بهتره

بعد این که به دنیا اومد به نظرم نظرش عوض میشه وقتی ببیندش یه تپل خوشمزه😊

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
خواهرم بچه دار شد بعد از 11 سال از ازدواجش. شوهرش نمیخواست. بعد از بچه هم شروع به بهونه گیری میکرد خ ...

منم دیدم اینی که میگی رو،برای همین ناراحتم،اگر میدونستم نمیخوادش هیچ موقع اینکارو نمیکردم، قبلش بهم گفته بود میخوادش،بعد که فهمید باردارم گفت نمیخوادش، دعا میکنم مهرش به دلش بشینه،اگرم نخوادش من هستم،ناراحت هستم منو نمیخواد ولی اینو میدونستم برام اهمیتی نداره ولی از اینکه این بچه رو نخواد دلم میشکنه