2777
2789
عنوان

همسرم از بچمون بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 71 پست
کار هم پیدا کنی بچه رو میخوای چیکار کنی ؟ فک نکنم همین اول کاری گیرت بیاد که بتونه خرج خودت و بچت و ...

بچه رو میتونم بزارم پیش خانواده ها،نگهش میدارن،از این لحاظ مشکلی ندارم،بخوام هم بهم پول میدن من نمیخوام دستم جلو کسی دراز باشه،حتی همسرم که وظیفشه

تو ی بچه ای رو ب دنیا اوردی ک مادرش خود خواهه پدرش بی مسئولیت

فکرشو بکن تو برای حس مادر بودن خودت چ ضربه ای ب اون بچه میزنی وقتی اون بچه سه سال دیگه بگه بابا برام بادکنک بخر و اون بابا ی بادکنک حتی حاضر نیست برا بچش بخره اون بچه هم سنهاشو میبینه و ناراحت میشه و همینجور ی عقده ای بار میاد و کلی خطر دیگه تهدیدش میکنه وقتی هفت سال با این اقا بودی تو همون عقد دیدی خسیسه بهم میزدی سال اول ازدواج جدا میشدی 

الان ک گذشته کاریش نمیشه کرد 

بنظرم با بزرگترهات صحبت کن پدر شوهر مادرشوهر و پدر مادر خودت ک برین مشاوره این ادم خون تو و اون بچه رو تو شیشه میکنه کارم میتونی از تو درخاست های استخدامی نگاه کنی مثل ای استخدام و ایران استخدام

یا نمد دوزی یا شمع سازی از تو نت یادبگیری انجام بدی با همون پولی ک بهت میده وسایلشو جور کن و شروع کن پیج بزن یا از این آنلاین شاپا بزن و دستت بره تو جیب خودت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو میتونم بزارم پیش خانواده ها،نگهش میدارن،از این لحاظ مشکلی ندارم،بخوام هم بهم پول میدن من نمیخ ...

وقتی از لحاظ نگهداری بچه مشکلی نداری خب پس برو . یا خیاطی یاد بگیر یا کار ارایشگری درامد خوبی دارن

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اسی ما زنا چون بچه تو وجود ما شکل میگیره احساسمون بیشتره مردا تا بچه رو نبینن آن چنانی بهش احساس ندارن من همسرم وقتی تکونای بچمون دید بهش علاقه مند شد 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
فقط بحث هزینه و مالی نیست اون بچه محبت پدری هم میخواد وگرنه عقده ای میشه 

قطعا محبت میکنه،خودم تو ذهنمه وقتی دنیا بیاد مهرش به دلش میشینه،فکر میکنم چون منو نمیخواد سختشه برام هزینه کنه،برای بچش شاید از خودشم بگذره،ولی نمیخوام بر اساس شایدها زندگی کنم،خودمم خب هزینه دارم

زندگی با این آدم اشتباهه چه برسه بچه دار شدن

اونقدر بد نیست،فقط برای من بده،جلو بقیه خوبه،جایگاه اجتماعی هم داره،هیچ کسی نمیدونه تو زندگی شخصیمون چه خبره

خواهرم بچه دار شد بعد از 11 سال از ازدواجش. شوهرش نمیخواست. بعد از بچه هم شروع به بهونه گیری میکرد خواهرم خیلی بهش میرسید بچه اش هم ناآروم نبود ولی به جای کمک همش بهونه میاورد کم بهم میرسی. خلاصه بچه را نمیخواست که نمیخواست. بچه اش دو ساله بود که جدا شدن. الان بچه اش 12 سالشه. در این 10 سال سه بار دیدنش نرفته نفقه و خرج و مخارج پیش کش. دلم برای این بچه کبابه. بچه ای که هیچ وقت حس پدر داشتن را تجربه نکرده. ولی ان شاء الله شوهر تو اینطوری نباشه اطرافم دیدم مردی که بعد از به دنیا اومدن بچه، بهش علاقه مند شده

خدا کمکت کنه ان شاء الله  اما دلم روشنه وقتی ببینش حس پدری پیدا می‌کنه ودوستش خواهد داشت...&nb ...

آره منم همچین فکری میکنم، ولی بازم نگران هزینهام،اون محبت خاصی هم نکنه من محبت و از بچمون دریغ نمیکنم

بچه مال شماست وظیفه کسی نیست بهتکن خرجیشو بده. منتظر کمک اطرافیانم نباش همش حرفه خب شوهرت باید خرجی ...

با جون و دل هزینش رو خودم میدم،من هرگز به سقط فکر نکردمو نمیکنم،اونم بچش دنیا بیاد محبتش به دلش میوفته،ولی من نگرارن هزینم نه توانایی نداشتن برای حمایت از بچم،من از خانوادش انتظاری ندارم،اونا خودشون کمک میکنن،تا الان همینطور بوده،یدفعه هم ازشون تقاضا نداشتم،و اینکه یه جسم سالم دارم و الان یه دلیل برای تلاش خستگی ناپذیرم،ولی نیاز به اطمینان دارم تا تو کارم شکست نخورم،چون پشتیبانی ندارم

اولا منم اولش از بجه بدم میومد میخواستم بندازم حامله بودم از خودم چندشم میشد ولی دنیا که اومد همه چی ...

خودم انقدر پول دارم کاری رو شروع کنم،ولی نمیدونم چکاری باشه که شکست نخورم