2777
2789
عنوان

همسرم از بچمون بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 71 پست
عزیزم مثل همیم من حتی شوهرم خرج خوردو خوراکمم نمیده دوتا بچه کوچیک دارم برا بچه ها خوبه

خداروشکر برای بچه ها خوبه❤امیدوارم شما هم خودتون مستقل بشید،چون میدونم و درکتون میکنم همسرتونم خوب بشه و خرجتون رو بده دلتون باهاش صاف نمیشه همچین چیزی نخواستم،امیدوارم مستقل بشید همسرتونم پشیمون بشه ولی بهش بی نیاز باشید 

خداروشکر برای بچه ها خوبه❤امیدوارم شما هم خودتون مستقل بشید،چون میدونم و درکتون میکنم همسرتونم خوب ب ...

من خونم نزدیک خونه مادرمه کلا غذامو خونه مادرم میخورم هیچی خونم نمیخورم خداکنه یه کار پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وشما با وجود همه اینا تصمیم گرفتین بچه دار بشین  سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره

🙄چون همسرم برای من بده نباید بچه میاوردم؟چه بی منطق،همسرم آدم خوب و درستیه،موقعیت اجتماعی خوبیم داره،ولی به من توجه نداره،من بعد از مطمئن شدن از این مطلب که جدایی رو نمیخوام تصمیم گرفتم بچه دار بشم اونم میخواست،قطعا من به تنهایی نمیتونم بچه بسازم، بعدش دبه کرد و گفت نمیخوامش،الانم من نگران آینده بچمم نه خودم،نگفتم که بیاید بگید جدا بشم یا نه،گفتم اگر ایده ای دارید برای مستقل شدن بهم بگید،شما سوال منو رو درک کن بعد بخواه کمک کنی بجای زخم زبون زدن،تا زندگی کسی رو تجربه نکردی قضاوتش نکن،طلبکارانه هم حرف نزن که انگار ازم طلب داری😏خواستی راهنمایی کن نخواستی بسلامت

من خونم نزدیک خونه مادرمه کلا غذامو خونه مادرم میخورم هیچی خونم نمیخورم خداکنه یه کار پیدا کنم

عزیزدلم❤نمیزاره غذا بخوری یا خودت نمیخوری؟من اجازه نمیدم باهام اینطوری رفتار کنه سر همینا که گفتم سخت تنبیهش کردم که خودش پشیمون شده آخرش،این آخری هم پشیمون میشه میدونم ولی من ازش سیر شدم،دلم میخواد مستقل بشم ازش تقاضای پول نکنم،برا بچه مجبور میشم تقاضا کنم واسه همین تو تلاشم که مجبور به این خفت نشم

وای اسی این چی بود گفتی آخه گوشوار فروختن چیه شوهرتم ک خوب خودشو راحت کرده هااا تازشم الان ک حامله ای بحث پول خواستن ازش نیس اصن باید تحت نظر باشی دکتر دارو سونو !!!کار چیه الان ک نمیتونی کار جور کنی برا خودت با این وضعیتت نمیدونم والله خدا کمکت کنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
من روزایی بدی گذروندم حتی باردار بودم برام چیزی نمیگرفت خودش کباب میگرفت میاورد تنها میخورد شیرینی م ...

قربونت برم😭❤کجا زندگی میکنی؟اگر قم هستی بهت کمک شاید بتونم کنم

وای اسی این چی بود گفتی آخه گوشوار فروختن چیه شوهرتم ک خوب خودشو راحت کرده هااا تازشم الان ک حامله ا ...

من تقاضا کنم بهم پول میده،ولی دلم نمیخواد تقاضا کنم، هزینه بچه رو تا الان داده،مطمئن هستم میده،ولی بخاطر رفتاراش خودم دلم خواسته مستقل بشم،راست میگی کار سختیه تو بارداری کار کردن،فعلا یه آزمون هست دارم برای اون میخونم و اگر جایی جواب نگیرم در حد مبتدی خیاطی بلدم مجبور بشم از اون کسب درآمد میکنم،کار سختیه چون حرفه ای نیستم ولی آخرین راه حله

یه چیزی کاملا سلیقه ای،من نه رنگ میکنم موهامو نه برای بند ابرو آرایشگاه میرم،خودم تو خونه انجام میدم ...

منم نه رنگ میکنم نه واسه اصلاح میرم ارایشگاه 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
🙄چون همسرم برای من بده نباید بچه میاوردم؟چه بی منطق،همسرم آدم خوب و درستیه،موقعیت اجتماعی خوبیم دار ...

آفرین کار درستی کرده 

موفق باشی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)