2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 103 پست
تازه من سوال خاص و ممنوعی نکرده بودم یه عده اومدن تخریب کردن حالمو بهم زدن

خعاک برسرشون. بخدا اعصابم بد خرابه. هی میگم حواسم باشه چیزی نگم بی احترامی ب کسی شه

والا...حق نداری مشکلتو بپرسی که نکنه مرد تو سایت باشه...خب باشه به جهنم این سایت مخصوص خانوماست  ...

همییییین اجی. شاید من نتونم برم دکتر شاید شرایط دکتر رفتن نباشه. پس هدف این سایت چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اینجا خیلیا سلطان توهمات نامنظم هستن کلا با خودشون درگیرن

هاوالا گلم اخرشم یکی درست جواب سوال نداد فقط حمله کردن. هنوز ک هنوز جفت سوالام بی جوابه!!! 

پس کارشناساش کجان. قبلترا ک ریخت سایت اینطوری نبود خیلی بهتر بود ادما جنبه داشتن نمیدونم تواین دوسالی ک من نبودم چی بع سر این سایت اومده

گند همه چی دراومده

والا بخدا. 

اونوقتا سوال میکردی بعد ازنظرات کاربرا متخصص میومد درپایان جواب می داد کمتر سوالی بی جواب متخصص سایت می موند. الان.... 

یه عده حرفای بی ربط کامنت میشه تهشم کلا کامنت تعطیل میشه!!! مراجع هم به هیچ راهکاری واس مشکل وسوالش نمیرسه

عجبببببب. به حد کفایت جواب امثال شمارو دادم دیگه حوصله ندارم واس شمام بنویسم برید حرفامو تو کامنتای ...

خانوم‌محترم‌ ممنوعه ، حالا شما هرچقدر میخواید حرف بزنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
سلام. وقت شما بخیر.  ینی مردا وپسرای اینجا توغار زندگی کردن؟! اصن نمیدونن ارضا ورابطه جنسی ینی ...

مشکل من نیست مشکل توعه که اینجا میای تاپیک بزنی که چی همین دختر پسرای که حرفش میزنم مثلا بیان بهت راهکار بدن 

عقل در بدن نباشد جان در عذاب است 

تو همین تاپیک چند نفر اومدن گفتن ال بل حرف حق ما بی فرهنگیم و هزار جور حرف دیگه یکیش برگشت جواب سوالت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو دنیای امروزی یه چیزی هست به اسم گوگل 

بلدی؟؟؟؟

شنیدی؟؟؟

یا میخوای یادت بدم ؟؟؟

گوگل کن همه چیز قشنگ با جزئیات بهت میگه از دوتا بچه مدرسه و مرد که میاد تو تاپیکت مزه بپرونن یا چیز اشتباهی بگن بهت نظر نپرس

البته مختاری حوصله بحث ندارم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خانوم‌محترم‌ ممنوعه ، حالا شما هرچقدر میخواید حرف بزنید 

کاملا حق باشماست. 

تو این سایت بامردمی ک طرز فکرشون رشد نکرده ممنوعه. 

من معذرت میخوام تو سایت بی پایه واساس وسطح فرهنگ پرسش مطرح کردم. 

یه قسمتی از نی نی سایت بود مخصوص همین سوالا بود ولی جز تاپیک نبود 

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

کاملا حق باشماست.  تو این سایت بامردمی ک طرز فکرشون رشد نکرده ممنوعه.  من معذرت میخوام ت ...

فرهنگ‌ متعلق به کسی هست که به قوانین احترام میزاره

مردم مقصر نیستن ، این محدودیت ها از طرف مدیرانه سایته  

درخواست دوستی قبول نمیکنم