2777
2789

فکر میکنن این اشتباهات فقط دامن گیر خودشونه،نمیدونن زندگی منم به گند کشیدن

شوهرم از طرفی داره هرچی داریم میزاره تو ارز دیجیتال و هی اشتباه پشت اشتباه،این چند وقت سود خوبی میکرد،الان کارتمون میتونست حداقل ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون پول رو داشته باشه ،ولی هی ریسکای بزرگ و همرو خراب کرد وتهشم میگه مقصر تویی که گذاشتی با مبلغای بزرگ کارکنم،درحالی که اصلا به حرف من گوش نمی‌داد ومن الان دم زایمانم دارم دق میکنم،نمیخام دوباره بی پولی بکشم بخدا دیگه توان ندارم،اگه حماقت های شوهرم نبود الان خیلی پول تو کارت بود

مادرم از طرفی،الان خونه ماست یه مدته مخفیانه،بعد فوت پدرم ازدواج مجدد داشته با یه روانی یه آشغال،شیشه ای متوهم که من اصلا بخاطر فرار از اون خونه سریع ازدواج کردم

زندگی برامون نزاشته بود تاالان من دارم عذابشومیکشم،سری آخر که مادرمو شکنجه کرده بود و مادرم فرار کرد از دستش وپیش ماست،یه پسر از شوهرش داره که بشدت پشت باباشه مامانمم نمیتونه از پسرش دل بکنه،هرچی میگم فعلا بیخیال شو هی کارای خودسرانه میکنه،یا جاشو میگه به داداشم و شوهره میاد دعوا تهدید،یا زنگ میزنه به داداشم و باباش گوشیو ور میداره و یکساعت بحث وحرفای تکراری

مریضی اعصاب گرفتم خسته شدم دیگه...از طرفی جفتشون پاره های تنمن،جز شوهرم و مادرم کسیو ندارم که اینجوری دارن گند میزنن به زندگیم

شما بگین چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخور اینقدربه فکر بچه ات باش

خسته شدم

هرچی باهاشون حرف میزنم هرچی بهشون خواهش میکنم،فقط اشتباه پشت اشتباه

شوهرم همین دیشب ۴۰ میلیون رو تو ارز دیجیتال صفرکرد،درحالی که التماس ش کرده بودم که نکن

مادرم امشب باز شوهرشو جری کرد و به جونمون انداخت درحالی که خواهش کرده بودم جوابشو نده

دارم کم میارم از دستشون

متاسفم. ولي محبت تو به اونا داره ميشه دوستي خاله خرسه. بايد يه جوري با يه كاري متوجه اشتباهاتشون كني

چیکار میتونم بکنم جز خواهش وتمنا 

ادعا دارن ک نه تو چرا اذیت بشی اصلا چه ربطی به ت داره

درحالی که دودش مستقیم داره میره ب چشم من

خسته شدمهرچی باهاشون حرف میزنم هرچی بهشون خواهش میکنم،فقط اشتباه پشت اشتباهشوهرم همین دیشب ۴۰ میلیون ...

یه مدت کاری به کارشون نداشته باش 

جدی میگم 

بذار هرکار می‌خوان کنن

وقتی گوش نمی‌دن به حرفت خودتو خسته نکن الکی

چیکار میتونم بکنم جز خواهش وتمنا ادعا دارن ک نه تو چرا اذیت بشی اصلا چه ربطی به ت دارهدرحالی که دودش ...

دقيقا. داري اذيت ميشه كامل. 

راستش نميدونم چيكار كني. 

بزرگتري بياد وسط. يا خودت از مشاور كمك بخوايي. 

كلا ريش سفيد يا ادم باتجربه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه مدت کاری به کارشون نداشته باش جدی میگم بذار هرکار می‌خوان کننوقتی گوش نمی‌دن به حرفت خودتو خسته ن ...

دلم میسوزه وقتی میبینم میتونستیم بهتر زندگی کنیم ولی باید اینجوری باشه

الان میتونستیم کلی پول داشته باشیم و اصلا غصه خرج و مخارج رو نداشته باشیم،ولی بخاطر اشتباهات شوهرم باید خودمون باشیم و ۶،۷ تومن

الان میتونستیم بدون ترس زندگی کنیم اگه شوهرمامانم نبود

و هزار اگر دیگه

دلم میسوزه وقتی میبینم میتونستیم بهتر زندگی کنیم ولی باید اینجوری باشهالان میتونستیم کلی پول داشته ب ...

خودتو با این اگر و اما ها اذیت نکن 

کاری از دستت برنمیاد پس غصشو هم نخور