فکر میکنن این اشتباهات فقط دامن گیر خودشونه،نمیدونن زندگی منم به گند کشیدن
شوهرم از طرفی داره هرچی داریم میزاره تو ارز دیجیتال و هی اشتباه پشت اشتباه،این چند وقت سود خوبی میکرد،الان کارتمون میتونست حداقل ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون پول رو داشته باشه ،ولی هی ریسکای بزرگ و همرو خراب کرد وتهشم میگه مقصر تویی که گذاشتی با مبلغای بزرگ کارکنم،درحالی که اصلا به حرف من گوش نمیداد ومن الان دم زایمانم دارم دق میکنم،نمیخام دوباره بی پولی بکشم بخدا دیگه توان ندارم،اگه حماقت های شوهرم نبود الان خیلی پول تو کارت بود
مادرم از طرفی،الان خونه ماست یه مدته مخفیانه،بعد فوت پدرم ازدواج مجدد داشته با یه روانی یه آشغال،شیشه ای متوهم که من اصلا بخاطر فرار از اون خونه سریع ازدواج کردم
زندگی برامون نزاشته بود تاالان من دارم عذابشومیکشم،سری آخر که مادرمو شکنجه کرده بود و مادرم فرار کرد از دستش وپیش ماست،یه پسر از شوهرش داره که بشدت پشت باباشه مامانمم نمیتونه از پسرش دل بکنه،هرچی میگم فعلا بیخیال شو هی کارای خودسرانه میکنه،یا جاشو میگه به داداشم و شوهره میاد دعوا تهدید،یا زنگ میزنه به داداشم و باباش گوشیو ور میداره و یکساعت بحث وحرفای تکراری
مریضی اعصاب گرفتم خسته شدم دیگه...از طرفی جفتشون پاره های تنمن،جز شوهرم و مادرم کسیو ندارم که اینجوری دارن گند میزنن به زندگیم
شما بگین چیکارکنم