2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 15496 بازدید | 227 پست
محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

وای خدایا چقدر بی وجدان...

عزیزم خدا توی دلای شکسته هست انشالله خود خدامرهم باشه روی زخمای دلت 

خدا برات جبران کنه بهترینارو برای تو و بچه هات بسازه 

والا من دلم لرزید چطور به دختر بچت .. به پسر چند ماهه ات به پسر کوچولوی ۳ سالت رحم نکرد 

چقدر سنگدله ..😓

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازش نگذره هرزه خانوم الان راحت شد سه تا بچه بی پدر شدن ما زنا به همجنس خودمون رحم نمیکنیم متاسفا ...

نه من دیگه حتی نمیخوام باهاش هم صحبت بشم

و این ک این کارو هم نمیکنه الکی خودمو سبک نمیکنم بسه

خداروشکر خودم خونه دارم ولی فعلا طبقه بالا خونه پدرم زندگی میکنم چون دبیرم وقتی میرم مدرسه بچها رو پیش مامانم میدارم 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

محبور شدم جدا بشمنه اصلا التماس نکرد بلکه گفت کار خوبی میکنی جدا میشی مهریتو ببخش بچها رو وردار حتی ...

وای خدایا چقدر بی وجدان...

عزیزم خدا توی دلای شکسته هست انشالله خود خدامرهم باشه روی زخمای دلت 

خدا برات جبران کنه بهترینارو برای تو و بچه هات بسازه 

والا من دلم لرزید چطور به دختر بچت .. به پسر چند ماهه ات به پسر کوچولوی ۳ سالت رحم نکرد 

چقدر سنگدله ..😓

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

وای خدایا چقدر بی وجدان...عزیزم خدا توی دلای شکسته هست انشالله خود خدامرهم باشه روی زخمای دلت خدا بر ...

ممنونم از دعای خیرت قشنگم

من ک خیلی وقته فهمیدم بچها هم براش اهمیت ندارن 

تا جایی ک اون هرزه رو میخواست حتی بچهای خودشو نمیخواد

نه من دیگه حتی نمیخوام باهاش هم صحبت بشمو این ک این کارو هم نمیکنه الکی خودمو سبک نمیکنم بسهخداروشکر ...

عزیزم خدا بهت سلامتی بده 

این پشیمونه از الان اینجوری پشیمون شده خیلی واضحه که دلش برای روزای خوبش با شما تنگ شده 

اما پشیمونی سودی نداره 

آفرین که روی پای خودت وایستادی واقعا بچه هات خیلی خوشبختن که مامان قوی و مسئولیت پذیری مثل شما دارن

ممنونم از دعای خیرت قشنگممن ک خیلی وقته فهمیدم بچها هم براش اهمیت ندارن تا جایی ک اون هرزه رو میخواس ...

قربونت خواهر 😘😘😘

مهم نیست بچه ها خدارو دارن 

شما که مامان به این خوبی هستین رو دارن 

اونام به زودی انشالله تقاص پس بدن اون هرزه و همسر سابقت

عزیزم خدا بهت سلامتی بده این پشیمونه از الان اینجوری پشیمون شده خیلی واضحه که دلش برای روزای خوبش با ...

ممنون عزیزم

چی بگم والا حالا پشیمون باشه یا نه فایده نداره

کاش اگه میخواست پشیمون بشه قبل خیانت پشیمون میشد  و قدر میدونست

الانم بره ب جهنم 

قربونت خواهر 😘😘😘مهم نیست بچه ها خدارو دارن شما که مامان به این خوبی هستین رو دارن اونام به زودی ا ...

اره عزیز مهم خداست

مچکرم قشنگم بابت این ک مثل یه خواهر همراهی کردی و درک کردی

ممنون عزیزمچی بگم والا حالا پشیمون باشه یا نه فایده ندارهکاش اگه میخواست پشیمون بشه قبل خیانت پشیمون ...

نه دیگه بهش به هیچ عنوان برنگرد 

این پدر برای بچه هات الگوی درستی نیست

از طرفی هم که ویشون عادت کرده به خیانت و این کارا برگردی بازم زمینه ناراحتیتونو فراهم میکنه 

دخترتونم که مدرسه میره نیاز به آرامش داره 

همون کنار پدرو مادرت بهترین جا برای شماست . انشالله بهترینها براتون رقم بخوره

اره عزیز مهم خداستمچکرم قشنگم بابت این ک مثل یه خواهر همراهی کردی و درک کردی

عزیز دلمی خواهر عزیزم 

انشالله هر جا هستی بهترین روزا و لحظه ها رو در کنار فرزندانت و عزیزانت سپری کنی

مراقب خودت و بچه های گلت باش

نه دیگه بهش به هیچ عنوان برنگرد این پدر برای بچه هات الگوی درستی نیستاز طرفی هم که ویشون عادت کرده ب ...

نه اصلا برنمیگردم

راهنمایی های شما رو فراموش نمیکنم عزیزم 

بهترینا سهم دلت باشه مهربون 

انشالله تنتون سلامت و لبتون همیشه خندون باشه

ن کوفت بخوره

مامانش واسش غذا ببره مگ کلفتشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙