2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 103 پست
بهتر بود تاپیک میزدید که به کجا مراجعه کنید  روزانه کم نیستن افراد مریضی که قصدشون چیز دیگست ، ...

اوکی گلم ممنون دوستان گفتن. تازه بخش مربوط به سوالم رو پیداکردم. بخدا ازاول دوتا ادم درست حسابی بیان راهنمایی کنن این چیزا پیش نمیاد. فقط میگن چرا اینجوری پرسیدی. اقا شاید من اشنا نیستم یکی راهنمایی کنه. کفرادگ درمیارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه سرچ کنی می بینی سال‌های قبل سه چهار سال قبل به دلیل حضور حداقلی بچه مدرسه ای و خاله زنک های ...

اره بخدا گلم حرف منم همینه. چند سال نبودم نمیدونستم اینجوری شده. باز بخش کلینیک رو معرفی کردن اونجا پرسیدم. مرسی

پس کلا سایت از پایه مشکل داره جانم. شاید من نمیتونم برم دکتر. شاید شرایطش نیست. دلم خوشه مخفیانه میا ...

سلام خب سایت مشکلات جنسی نیست که سایت بارداری بچه داری خانواده هست مشکلات جنسی رو بیان کنین کلی مرد مریض میاد تو سایت امنیت کاربرا به خطر میافته

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

گلم...  من قصد توهین به کسیو ندارم.  ک شما میای منو متهم میکنی.  کسی که بدونه وقتی ...

خواهش میکنم عزیزم

جواب نی نی یارم‌که دیدید

اینجا قانونش همینه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

سلام خب سایت مشکلات جنسی نیست که سایت بارداری بچه داری خانواده هست مشکلات جنسی رو بیان کنین کلی مرد ...

متوجه شدم ک باید سوالمو توبخش کلینیک بپرسم دوستان راهنمایی کردن

سلام گلم. مرسی از ادبت واینکه حداقل باادب تر ج دادی.  گلم من ک نمیدونم مردم گوشیو میدن دست بچه ...

ببین گلم ما سالهاست که اینجاییم

آمار بچه ها و مردای مریض خیلی بالاست که با این حرفا درخواست دوستی میدن اونم با اسم زن

بخاطر همین گزارش میزنن بقیه چون جو اینجارو میشناسن

ببین گلم ما سالهاست که اینجاییم آمار بچه ها و مردای مریض خیلی بالاست که با این حرفا درخواست دوستی م ...

قبلا خودم اینجا بودم عزیزم. 

منتها اینجوری نبود. هرکسی سوالشو راحت مطرح می‌کرد. دوسه سالی بود سرنزده بودم همه چی جابجاشده. کسیم نگفت فلان بخش مال فلان سواله. 

فقط گپو تعطیل کردن.!!! 

قبلا خودم اینجا بودم عزیزم.  منتها اینجوری نبود. هرکسی سوالشو راحت مطرح می‌کرد. دوسه سالی بود ...

میدونی انقد تاپیکهای اینجوری افراد بیمار زدن که همه چششون ترسیده

شلام. ام مرسی وقت گذاشتی. اجی ممکنه چاق کننده باشه وباعث افزایش وزیاد شدن وزن بشه؟

ببخشید اینقدر دیر جوابتو دادم دو روزه سایت نیومده بودم الان دیدم 

نه عزیزم هم لاغر میکنه هم متاسفانه رو چشم تاثیر میزاره که این دوتا آثار کاملا مشهود و ظاهری هست خدا میدونه چه بلایی بعدها تو رابطه واقعی میزاره که باعث دیر انزالی و حتی جایی شنیدم نازایی در خانمها و آقایون میشه سردرد و خستگی و کمر درد هم آثار طولانی مدت این عادت مخربه 😕